Чистота без запаху хлорки: Чим відмити унітаз до блиску в домашніх умовах

Господині добре знають, як іноді буває важко позбутися рудих плям на унітазі, і багато хто впевнений у тому, що з цим завданням можуть впоратися лише хлорвмістні засоби. Але ви можете легко замінити їх більш нейтральний засобом для чищення, приготованим власноруч, передають Патріоти України.

Як це зробити, розповіло видання Pixel. Все, що знадобиться — це вода, кукурудзяний крохмаль, лимонна кислота і оцет. Влийте в каструлю півлітра води і всипте сюди ж дві столові ложки кукурудзяного крохмалю. Розмішайте і поставте рідину на вогонь.

Поки ви чекаєте, коли закипить основа засобу для чищення, в окремій тарі розчиніть в 100 мл води 2 столові ложки лимонної кислоти, після чого додайте сюди 10 мл рідкого мила. Останній етап — в остиглу основу з крохмалем влийте кислотно-лужний розчин.

Якщо ж додати до нього невелику кількість барвника, ви зможете бачити, куди потрапив засіб для чищення, а які зони залишилися без уваги.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.