
Запікання картоплі гармошкою - це один з найшвидших способів приготування такого овочу. Продукт не доведеться чистити - достатньо зробити невеликі надрізи. Середина буде м'якою, а скоринка - хрустка, передають Патріоти України.
Ідея приготування картоплі гармошкою опублікована на сторінці фудблогерки Віти з ніком vitala_foodblog в Instagram.
Спосіб приготування:
1. Картоплю помити.
2. Зробити надрізи не до кінця.
3. Покласти у каструлю.
4. Залити водою.
5. Варити 5 хвилин після закипання у підсоленій воді.
6. Покласти у форму або на деко.
7. Змазати картоплю олією.
8. Посипати сіллю та спеціями.
9. Розігріти духовку до 230 градусів.
10. У ній допекти картоплю протягом 20 хвилин.
11. За бажанням зробити соус: до сметани додати сіль, перець, свіжий кріп.
Вуглеводи часто критикують, але нове дослідження понад 47 000 жінок доводить: не всі вони однакові. Складні, високоякісні вуглеводи можуть сприяти здоровому старінню та підтримувати організм у формі, передають Патріоти України. Навіть невелике збільшен...
Кожна людина сприймає світ по‑своєму - крізь власний досвід, емоції та переконання. Саме тому в одному й тому ж зображенні різні люди можуть побачити зовсім різні речі. Цей простий психологічний тест допоможе зазирнути у підсвідомість і зрозуміти, які ...