Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня - такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить, передають Патріоти України.
Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з'їсти на сніданок.
Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.
Готовій запіканці дати постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього покласти до холодильника хоча б на 6 годин.
Останнім часом постійно відчуваєте втому, голова паморочиться, а шкіра має сіруватий відтінок? Це не просто перевтома, а, можливо, ознаки дефіциту заліза. Цей мікроелемент є критично важливим для роботи мозку, м’язів і імунітету. Якщо його бракує - орг...
Наші руки можуть розповісти про багато - не лише про вік чи стиль життя, а й про стан здоров’я. Зовнішній вигляд шкіри, нігтів і суглобів часто сигналізує про різні хвороби або нестачу важливих вітамінів і мінералів. Як розпізнати ці проблеми - далі у ...