Чизкейк по-українськи: Рецепт кремової сирної запіканки - зможе приготувати будь-яка господиня!

Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня - такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить, передають Патріоти України.

Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з'їсти на сніданок.

Інгредієнти для приготування запіканки - чизкейку

  • 3 яйця.
  • 200 мл жирних вершків.
  • 100 г цукру.
  • 1 г ваніліну.
  • 440 г м’якого сиру. Сир можна приготувати самостійно, заморозивши пакет кефіру. Після 12 годин заморожування, вийняти його з упакування, викласти на марлю, щоб стікав та розморозити.
  • 30 г кукурудзяного крохмалю. Якщо кукурудзяного крохмалю не має, можна скористатися борошном.

Готуємо смачну кремову сирну запіканку - чизкейк

  • Важливо, щоб всі інгредієнти були кімнатної температури.
  • У глибоку миску покладіть сир, додайте цукор та ванілін. Збийте міксером до повного розчинення цукру.
  • По одному додайте яйця, продовжуючи збивати міксером.
  • Всипте крохмаль, не припиняючи збивати.
  • Долийте вершки та перемішайте.
  • В застелену пергаментом форму перелийте отримане тісто.
  • Випікайте в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин.

Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.

Готовій запіканці дати постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього покласти до холодильника хоча б на 6 годин.

Призначає більшість педіатрів: Лікарі назвали препарат, який ніколи не потрібно купувати

вівторок, 5 грудень 2023, 10:30

Більшість педіатрів України та й інших пострадянських країн при будь-якій нагоді та натяку на послаблення стільцю одразу прописують просто "чудо-засіб" під назвою Ніфуроксазид. Він відомий також і під іншими торговими назвами Ентерофуріл, Эксефурил, Ст...

Відома ідеальна пропорція: Скільки додати цибулі, щоб котлети були неймовірно смачними

вівторок, 5 грудень 2023, 10:12

У котлети майже завжди додаються овочі. І річ тут не в економії - рослинні компоненти додають страві соковитості та м’якості. Найчастіше для цього використовують цибулю. Але дуже важливим є дотримання пропорцій - якщо переборщити з цим компонентом, кот...