Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня - такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить, передають Патріоти України.
Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з'їсти на сніданок.
Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.
Готовій запіканці дати постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього покласти до холодильника хоча б на 6 годин.
Наші щоденні рішення мають більший вплив, ніж ми думаємо. Нове дослідження фінських вчених із університетів Аалто та Оулу показало, що наслідки поганого сну чи інтенсивних тренувань можуть позначатися на роботі мозку навіть до 15 днів. Це відкриває нов...
5 серпня (28 серпня за старим календарем) православні віряни відзначають Успіння Пресвятої Богородиці та день пам'яті Києво-Печерської ікони Успіння Божої Матері. Також цього дня вшановують ще кілька образів Божої Матері - Ацкурський, Цилканський, Влах...