Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня - такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить, передають Патріоти України.
Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з'їсти на сніданок.
Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.
Готовій запіканці дати постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього покласти до холодильника хоча б на 6 годин.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...