Рецепти можуть прості та доступні, а ще дуже смачні. Таким є цей сметанник. Коли хочете мати до чаю або для частування гостей швидкий десерт, тоді цей рецепт вам точно знадобиться, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Печиво подрібніть блендером на крихти. Влийте розтоплене масло. Вимішайте масу, бо з неї будемо ліпити корж. Для начинки треба змішати разом сметану, яйця, цукор, крохмаль.
Тепер форму для випікання змастіть та викладіть тісто. Його треба трамбувати. Влийте начинку. Відправляйте в духовку при температурі 200 градусів. Час випікання 25-30 хвилин. Смачного!
З початком теплих днів морозиво повертається на полиці магазинів у всьому різноманітті - з шоколадом, фруктами, вершкове, пломбір та навіть без цукру. Та не все так смачно, як здається. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яке морозиво не варто купу...
Головний ворог автомобільних покришок — швидкість, адже з її збільшенням зростає тертя протектора об асфальт, в колесі підвищується температура та деформується гума. При швидкості понад 100 км/год навантаження на шини подвоюється, особливо на поворотах...