Дачникам на замітку! Чим потрібно зараз підгодувати малину, щоб було багато ягід

Наприкінці червня є чудова можливість вплинути на якість та кількість врожаю малини за допомогою підживлення. Чим підживляти малину просто зараз - в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.

Чим підгодувати малину в кінці червня

Курячий послід. Досвідчені городники сходяться на думці, що цей засіб є найефективнішим для збільшення врожайності малини.

Готується добриво із курячого посліду таким чином: кілограм посліду заливається відром води, настоюється розчин 48 годин. Після цього настій розводиться у 30 літрах води.

Борна кислота. Цей засіб дозволить зміцнити отримані зав'язі, що суттєво збільшить урожай.

Приготувати підживлення дуже просто - у відрі води розводять два грами борної кислоти та відразу розчином підживляють рослину.

Гумат калію із золою. Завдяки цьому підживленню без надмірних зусиль можна суттєво підвищити врожайність ягід малини.

Рецепт приготування підживлення - у 10 літрах води розводять склянку просіяного попеу та додають 50 мл гумату калію. Ставати до підживлення можна одразу після розведення.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...