Дачникам на замітку! Додайте це в лунку при посадці томатів - і помідори будуть великими та соковитими

Городники знають, що розсаду перцю, томатів та огірків необхідно підживлювати не тільки після висадки у відкритий ґрунт, передають Патріоти України.

За день до висадки розсади, варто додати у розсадник слабкий розчин марганцю та дріжджів з розрахунку 10 грамів на 10 літрів води, радять фахівці сайту «Дача і дім». Добриво з дріжджів слід вносити протягом декількох днів. При посадці томатів у кожну лунку всипати по 220 грамів.

Рекомендується також додати у посадкову яму яєчну шкаралупу. Це допомагає збагатити рослину. Калійне добриво (зола) також корисне для кореневої системи томатів. Після висадки розсади кожну лунку слід присипати чорноземом або компостним добривом.

Разом з тим при посадці помідорів у лунку не рекомендується вносити мінеральні добрива. Ці добрива необхідні для росту овочів, але їх не слід вносити безпосередньо у лунку. На ранніх стадіях рослинам потрібно зміцніти та сформувати кореневу систему.

Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

четвер, 16 травень 2024, 14:04

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки. Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жи...

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...