Не поспішайте викидати недозрілі зелені томати, адже існує спосіб допомогти їм почервоніти в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Якщо температура на вулиці знижується і у вас є побоювання щодо того, що ваші зелені помідори не встигнуть дозріти, не варто хвилюватися. Садівник Simon Akeroyd поділився цікавим лайфгаком, який допоможе помідорам достигнути вже на кухні. Існує простий та ефективний спосіб дозрівання помідорів за допомогою натурального газу, який виділяється бананами.
Періодично перевіряйте помідори, щоб контролювати процес дозрівання. Зазвичай вони почервоніють за декілька днів у разі використання цього методу.
Цей трюк з бананами – простий, але ефективний спосіб дозрівання помідорів, коли природні умови не сприяють цьому.
Мед - один із найцінніших натуральних продуктів, який є майже в кожній оселі. Його додають до чаю, випічки, соусів чи каш. Проте багато хто стикався з ситуацією, коли рідкий, ароматний мед раптом густіє і покривається кристалами цукру. Цей процес здаєт...
Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...