Дачникам на замітку! Як правильно прополювати картоплю - поради для щедрого врожаю

При вирощуванні картоплі особливу увагу слід приділяти засміченню посадок бур'янами, оскільки це може стати причиною значного недобору врожаю. Про це розповіли на сайті "Главред".

Після змикання рядка бур'яни засмічують ґрунт із насінням, знижуючи цінність картоплі. Тому практичне значення має видалення бур’янів із посадок картоплі.

Ручна прополка посадок картоплі може зменшити кількість бур'янів у посадках картоплі:

  • через 30 днів на 80%;
  • через 60 днів - на 73%.

Досвідчені городники знають, що картоплі потрібна допомога під час росту, а саме боротьба з бур’янами, особливо на ранніх стадіях росту.

Обов’язкова умова отримання якісного врожаю – прополка картоплі. У деяких регіонах, що характеризуються частими опадами та високими температурами, бур'яни ростуть швидко. Тому при вирощуванні картоплі може знадобитися до трьох прополок. При цьому потрібно вручну видаляти бур'яни.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...