Дачникам на замітку! Як з 20 кущів картоплі викопати 40 відер - просто візьміть цей секретний інгредієнт

Покладіть у лунку перед висаджування картоплі одну натуральну суміш - і ви будете приємно здивовані розміром урожаю восени, передають Патріоти України.

Більшість городників вносять під час висаджування картоплі у лунки гній. Хоча такий природній компонент і є досить ефективним, проте не завжди після його використання можна отримати дійсно великий урожай і крупні бульби.

Якщо ви хочете виростити кілька мішків дійсно великої картоплі для власного споживання і щоб вона, додатково, була екологічно чистою, киньте до лунки невелику кількість пресованих пшеничних висівок, які зазвичай купують як корм для домашніх тварин і птиці.

Висівками називають лушпиння зерен пшениці. В них містяться вітаміни групи В, цинк, калій, селен, фосфор, кальцій, магній, залізо, протеїн, зола і клітковина. Всі ці речовини потрібні для того, щоб виростити міцну картоплю.

Якщо ви купуєте висівки у гранулах, тобто пресовані, потрібно додатково їх замочити у воді за добу до висаджування картоплі. На 1 відро висівок потрібно три відра води. Вони повинні постояти так ніч.

Потім в кожну лунку кидають не менше 300 г цієї кашки, присипають землею і вже потім викладають самі бульби. З 20 кущів картоплі ви точно восени зберете не менше 40 відер. І всі бульби будуть крупними.

Пшеничні висівки продаються в спеціалізованих магазинах кормів для домашніх тварин і птиці, на ринках, фірмових магазинах підприємств. Але варто звернути увагу, якщо у вас водяться земляні щурі, тоді такий інгредієнт краще не використовувати.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...