
Якщо ви хочете розкішні ґрона винограду, а не пишне листя для тіні, то обов’язково не проґавте етап пасинкування, передають Патріоти України.
Як тільки виноград перецвіте і почне формувати ягоди, треба його пропасинкувати. Обламати чи обрізати всі середні «молоді паростки».
Це треба з двох причин:
1. Щоб додаткове листя не робило тінь, не загадувало лозу і цим не гальмувало процес достигання винограду.
2. Сили, поживні речовини і власне волога мають іти на грона, а не в зелень. Виноград пасинкувати варто з травня до осені, проте середина літа — один із важливих етапів.
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...