Якщо ви хочете розкішні ґрона винограду, а не пишне листя для тіні, то обов’язково не проґавте етап пасинкування, передають Патріоти України.
Як тільки виноград перецвіте і почне формувати ягоди, треба його пропасинкувати. Обламати чи обрізати всі середні «молоді паростки».
Це треба з двох причин:
1. Щоб додаткове листя не робило тінь, не загадувало лозу і цим не гальмувало процес достигання винограду.
2. Сили, поживні речовини і власне волога мають іти на грона, а не в зелень. Виноград пасинкувати варто з травня до осені, проте середина літа — один із важливих етапів.
Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...
Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...