Якщо ви хочете розкішні ґрона винограду, а не пишне листя для тіні, то обов’язково не проґавте етап пасинкування, передають Патріоти України.
Як тільки виноград перецвіте і почне формувати ягоди, треба його пропасинкувати. Обламати чи обрізати всі середні «молоді паростки».
Це треба з двох причин:
1. Щоб додаткове листя не робило тінь, не загадувало лозу і цим не гальмувало процес достигання винограду.
2. Сили, поживні речовини і власне волога мають іти на грона, а не в зелень. Виноград пасинкувати варто з травня до осені, проте середина літа — один із важливих етапів.
Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...
Літо приносить радість - відпустки, теплі ночі, довгі прогулянки на свіжому повітрі. Але для волосся це час випробувань: ультрафіолетове випромінювання, високі температури і морська сіль можуть зробити волосся сухим, ламким і тьмяним, передають Патріот...