Дачникам на замітку! ТОП правил вирощування розсади огірків, які гарантують гарний врожай

У квітні для посадки огірків є, згідно з календарем городника, п'ять сприятливих днів, передають Патріоти України.

«Золоті правила» вирощування цієї культури називає канал «Моя дача. Сад и огород».

1. Висаджуйте розсаду огірків на грядки у віці 3−4 тижнів, вона вже буде досить міцною. Оптимальний час пересадки огірків у відкритий ґрунт — не раніше першої декади червня. У теплиці висаджують огірки вже з кінця квітня.

2. Для вирощування розсади огірків зручно використовувати торф'яні горщики розміром 9×9 см або 10×10 см. Так ви уникнете небезпечного етапу «перевалки» і не пошкодите коріння сіянців.

3. Розсада огірків росте добре на ґрунті нейтральної кислотності, з достатньою кількістю калію та фосфору у складі.

4. Огірки потрібно поливати до посіву, щоб грунт добре просочився вологою. А потім необхідно залишити розсаду у спокої до того моменту, поки не з'являться сходи.

5. Перед «переїздом» на постійну грядку, огірки необхідно загартовувати, виставляючи розсаду вдень на балкон або на вулицю (в приватному будинку), спочатку на 2 години, а потім збільшуючи час до 4 годин.

Психологічний тест: Визначаємо, ким ви працювали у минулому житті

понеділок, 20 травень 2024, 9:12

Не можна заперечувати, що діяльність, з якою ми себе пов'язуємо, визначає і веде все наше життя, а також змінює нас самих. Тому все-таки обирати майбутню роботу потрібно з розумом і, головне, керуючись тим, що говорить ваше серце. . Пропонуємо вам дізн...

Перевірте себе! Наївність чи скептицизм: Тест у картинці визначить, наскільки ви довірливі

понеділок, 20 травень 2024, 8:12

Цей швидкий тест розроблений, щоб допомогти вам дізнатися більше про власну особистість в соціальному контексті. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися на картинку. Ця психологічна вправа використовує принцип аналізу на основі сприйняття, щоб вияв...