Дачникам на замітку. Уникайте цих помилок! Коли правильно обробляти картоплю від жуків

Коли правильно обробляти картоплю від жуків: уникайте помилок

Городники-початківці часто запитують, чи важливо за якої погоди і в який час доби обприскувати рослини від шкідників? Відповідь однозначно, що "так", передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені господарі радять боротись зі шкідниками зранку до 10:00 чи ввечері після 17:00. В дощ чи за хмарної погоди не варто витрачати свій час та препарати, адже жуки ховаються на землі й отрута просто не досягне цілі.

Не обробляють картоплю і під час цвітіння. Це може завадити нормальному розвитку коренеплодів. Тому краще обприскувати до появи суцвіть або коли квіти зів’януть.

Проте, крім хімічної обробки, можна заздалегідь подбати про природний захист: посадити між рядами картоплі цибулю, часник, нагідки. Сами цих рослин боїться колорадський жук.

Яких змін в житті вам не вистачає -тест у картинці

середа, 8 травень 2024, 14:07

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...

Це справді працює! Найкращі природні засоби для видалення запаху у ванній кімнаті

середа, 8 травень 2024, 11:30

Неприємний запах у ванній кімнаті — це причина дискомфорту та збентеження, особливо коли до вас приходять гості. Навіть якщо ванна кімната гарно прибрана, небажані та стійкі запахи можуть залишатися, оскільки є приховані джерела таких проблем. Існують ...