Дайте огіркам у липні це підживлення - вони не жовтітимуть та будуть родити до осені (відео)

Дачники та городники з досвідом знають, що огіркам у спекотному липні дуже потрібне підживлення, яке захистить їх від пожовтіння та дасть все необхідно для бурхливого росту рослини. Так, автори одного з YouTube-каналів для дачників пропонують проводити підживлення за допомогою гумату калію, передають Патріоти України.

Застосування гумату калію допомагає зміцнити огіркові посадки, зробити їх сильнішими, витривалішими, а найголовніше — врожайними. Також гумат калію захистить огірки від різних шкідників, збільшить опірність до різних захворювань та підвищить у кілька разів урожайність. Але використовувати це добриво потрібно циклічно — роблячи перерви, щоб не було надто великого скупчення гумату калію. Інакше ефект буде зворотнім. Як використовувати гумат калію для обробки огірків — дивіться у продовженні відео.

Автори іншого каналу для дачників-городників пропонують не вдаватися до обробки хімічними препаратами, а використовувати натуральні йод та зеленку. Таке підживлення не тільки принесе огірочкам корисними речовинами, а й захистить їх від шкідників. На 5−7 літрів води беруть лише 5 крапель зеленки. Детальніше — дивіться на відео.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...