Дайте рослинам це органічне підживлення в серпні - помідори швидко почервоніють, а огірки будуть плодоносити до заморозків (відео)

Все більше городників віддають перевагу натуральним підживленням, які досить ефективно стимулюють зростання овочевих культур, у т.ч. та у серпні. Блогери каналу "Генеральський сад" продемонстрували, як приготувати додаткове "живлення" для томатів та огірків із бурякового бадилля, що залишився після збирання врожаю коренеплодів, передають Патріоти України.

Як виявилося, ця добавка забезпечує не лише бурхливе зростання овочів, а й тривале плодоношення рослин. Для приготування підгодівлі відро заповнюємо бадиллям на третину і доливаємо водою до верху. Листя можна додатково пом'яти руками для кращого ферментування. Настоюємо суміш протягом 2 діб, після чого поливаємо рослини під корінь, розбавивши з розрахунку ½.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...