Дайте розсаді це корисне підживлення - і стомитесь збирати врожай огірків

Останнім часом підживлення для розсади з натуральних інгредієнтів стає більш популярним серед городників. Його дуже просто готувати, воно навіть у більших пропорціях ніяк не завадить рослинам. Але гарантує великі врожаї, передають Патріоти України.

Автори YouTube-каналу «Поради біолога», які мають масу рецептів натурального підгодування для овочів, рекомендують приготувати підживлення з хліба.

Для цього шматок білого хліба подрібнити, залити двома літрами води та настояти 24 години. Потім розчин процідити через сито й додати ще літр води. В результаті стало 3 літри маткового розчину, Стакан такого розчину розбавляти ще трьома літрами води. Рослини поливати під корінь.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...