Дайте розсаді це корисне підживлення - і стомитесь збирати врожай огірків

Останнім часом підживлення для розсади з натуральних інгредієнтів стає більш популярним серед городників. Його дуже просто готувати, воно навіть у більших пропорціях ніяк не завадить рослинам. Але гарантує великі врожаї, передають Патріоти України.

Автори YouTube-каналу «Поради біолога», які мають масу рецептів натурального підгодування для овочів, рекомендують приготувати підживлення з хліба.

Для цього шматок білого хліба подрібнити, залити двома літрами води та настояти 24 години. Потім розчин процідити через сито й додати ще літр води. В результаті стало 3 літри маткового розчину, Стакан такого розчину розбавляти ще трьома літрами води. Рослини поливати під корінь.

Гарантія щастя? Названо оптимальний вік для одруження з найменшим ризиком розлучення

вівторок, 19 березень 2024, 6:30

Тільки з віком партнери починають розуміти, чого хочуть від життя, завдяки чому у них виникає стійка перспектива зберегти шлюб надовго, передають Патріоти України. Як пише видання Joe, психотерапевтка Лорі Готліб вважає, що оптимальним віком для одруже...

Сподіватися можна лише на диво? Чому здібні люди не досягають успіху та грошей

вівторок, 19 березень 2024, 6:09

Є люди талановиті, добрі, справедливі, розумні, здатні на любов і великі справи. Але їхнє життя минає непомітно. І нічого вони не досягають. Нічого особливого, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Ці люди — як закрита сторінка у соціальній м...