Де в Україні дивитися футбол: матчі онлайн, огляди та новини чемпіонату світу

Головною футбольною подією цього року стане чемпіонат світу, який пройде в Катарі з 20 листопада до 18 грудня. Найбільш імовірним його транслятором в Україні вважалися телеканали «Футбол 1/2/3», але влітку вони припинили роботу. Тому вболівальників закономірно цікавить, де дивитися футбол: матчі онлайн або на ТБ.

Цьогорічний мундіаль українці зможуть подивитися в обох варіантах: як в інтернеті, так і по класичному телебаченню. Щоправда, на ТБ наживо будуть доступні не всі ігри, а лише деякі з них, що впишуться в ефірну сітку. Виходом для тих, хто хоче подивитися весь чемпіонат світу з футболу, є матчі онлайн.

Де дивитися ЧС-2022 в Україні: всі транслятори

Офіційним володарем права на показ ЧС в Україні стала Національна телерадіокомпанія в особі «Суспільного Мовлення». Але частину цих прав вона передала платформі MEGOGO, яка здійснює трансляції в інтернеті. Саме ці дві компанії покажуть чемпіонат світу українцям. Розподіл матчів здійснюватиметься наступним чином:

  • Суспільне. Державний мовник покаже наживо 46 матчів ЧС-2022. Ще 18 ігор вболівальники зможуть побачити у записі. Матчі можна подивитися на регіональних телеканалах компанії (Суспільне Київ, Суспільне Черкаси та т. д.), а також на її офіційному сайті. Щоб переглянути ігри, потрібен лише телевізор з підтримкою стандарту Т2. Доступ до онлайн-трансляцій безплатний, отримати його можуть усі користувачі з українськими IP-адресами.
  • MEGOGO. Онлайн-провайдер покаже наживо усі поєдинки Мундіалю на своїх каналах «MEGOGO Футбол». Доступ до них можна отримати, оформивши передплату на пакет «Максимальний». Стандартна його вартість складає 299 гривень на місяць, але зараз абонплату тимчасово знижено до 179 гривень, а перший тиждень доступний за 29 гривень.
  • Радіо Промінь. Радіотрансляції футбольних матчів багатьом можуть здатися пережитком минулого, але зараз, в умовах перебоїв з електропостачанням, вони знову актуальні. Тому «Суспільне» вирішило організувати трансляції обраних ігор ЧС в ефірі програми «Промінь». Частота каналу залежить від регіону.

З нагоди ЧС уболівальникам будуть доступні студії, останні новини футболу та інший контент

Офіційні транслятори ЧС в Україні не обмежаться показом ігор наживо і у записі. Для вболівальників працюватимуть студії з відомими журналістами та гостями, де йтиме обговорення змагань і висвітлюватимуться останні новини футболу. До переліку тих, хто коментуватиме матчі та вестиме студії на MEGOGO, увійшли Віталій Кравченко, Віталій Волочай, Роман Бебех, Сергій Пейчев, Роберто Моралес, Віталій Звєров та інші відомі у спортивних колах персони. Окрім професійних журналістів та коментаторів, до висвітлення ЧС будуть долучені та «футбольні» персони: гравці, тренери. А от «Суспільне» ще не оголосило штат своїх ведучих, тому наразі не відомо, хто ж візьметься за коментування та висвітлення останніх новин футболу на цій платформі.

Автор sport.ua: Сергій Циба

- https://www.facebook.com/profile.php?id=100009246736006

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...