Де вдома зберігати банани, щоб не почорніли та не зіпсувалися

Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів.

Подробиці

Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони швидко зіпсуються.

У холодильник банани класти не рекомендується, там вони чорніють, але й світла їх краще не залишати. За низьких і високих температур ці плоди зберігаються недовго.

Оптимальним варіантом для зберігання бананів є комора або нижня полиця кухонної шафки.

Щоб банани зберігалися довше, необхідно розділити зв’язку і обернути плодоніжку кожного банану харчовою плівкою або фольгою.

Якщо ви хочете, щоб банани, навпаки, дозріли, їх потрібно тримати у світлому теплому місці, але не під прямим сонячним промінням.

Швидко й смачно! Як приготувати гречаники - альтернативу дерунам

вівторок, 25 червень 2024, 18:07

Деруни готують частіше, ніж гречаники. Якщо ви їх скуштуєте, то зміните свою думку. Зрештою, це не тільки смачно, але й корисно. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі компоненти:. Цибу...

А ви це знали? Чому не можна заливати чай окропом

вівторок, 25 червень 2024, 17:30

Чай - улюблений напій багатьох українців. Однак, мало хто задумується про те, що неправильна температура води під час заварювання повністю його псує, передають Патріоти України. Через окріп смак та аромат чаю можуть бути повністю зіпсовані. А ще неправ...