Банани можуть залишатися свіжими, твердими та ароматними довше, якщо зберігати їх у правильному місці на кухні. Експерти радять не просто класти банани в звичайний фруктовий кошик, а зробити дещо несподіване, передають Патріоти України.
За словами фахівців із Wheeldon Brothers, зберігання вже стиглих бананів у холодильнику може продовжити їхню свіжість до тижня, уповільнюючи процес перезрівання. Водночас холод здатен пригальмувати дозрівання зелених бананів, тому для них краще вибрати кімнатну температуру.
Ще один лайфхак — обертати ніжки бананів харчовою плівкою, щоб зменшити виділення етилену — газу, який пришвидшує дозрівання фруктів. А якщо банани вже занадто дозріли — їх можна заморозити для приготування смузі або випічки
Кухонні рушники - незамінний атрибут будь-якої кухні, але з часом вони часто втрачають свій привабливий вигляд через різноманітні плями. Навіть регулярне прання не завжди допомагає впоратися з найстійкішими забрудненнями. Однак не поспішайте їх викидат...
Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...