Банани можуть залишатися свіжими, твердими та ароматними довше, якщо зберігати їх у правильному місці на кухні. Експерти радять не просто класти банани в звичайний фруктовий кошик, а зробити дещо несподіване, передають Патріоти України.
За словами фахівців із Wheeldon Brothers, зберігання вже стиглих бананів у холодильнику може продовжити їхню свіжість до тижня, уповільнюючи процес перезрівання. Водночас холод здатен пригальмувати дозрівання зелених бананів, тому для них краще вибрати кімнатну температуру.
Ще один лайфхак — обертати ніжки бананів харчовою плівкою, щоб зменшити виділення етилену — газу, який пришвидшує дозрівання фруктів. А якщо банани вже занадто дозріли — їх можна заморозити для приготування смузі або випічки
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...
Намерзання льоду у холодильнику чи морозильній камері - не тільки неприємність, а й додаткові витрати електроенергії та ризик поломки техніки. Але є простий спосіб запобігти цій проблемі ще до її появи, передають Патріоти України. Автор популярного You...