Дефіцит калорій не працює? Ось скільки потрібно їсти щодня, щоб худнути

Скинути вагу може бути викликом, якщо ви не маєте належних перевірених методів. Фахівці діляться секретами, скільки калорій потрібно скорочувати щодня для втрати зайвих кілограмів, передають Патріоти України.

Відтак експерти з харчування радять зосередитися на вживанні більшої кількості поживних продуктів. За словами eatthis.com важливо знати, як правильно скоротити калорії, щоб підтримувати здорову втрату ваги.

Скільки калорій слід скорочувати щодня?

Для безпечної та здорової втрати ваги, скидання одного-двох кілограмів на тиждень є оптимальним, пояснюють The Nutrition Twins. Якщо ваша вага стабільна, скорочення 500 калорій щодня дозволить втратити приблизно один кілограм на тиждень. Скорочення 1000 калорій щодня може призвести до втрати близько двох кілограмів на тиждень.

Поради для ефективного скорочення калорій

Уникайте напоїв з калоріями

Напої можуть містити значну кількість калорій, які не завжди враховуються. "Ваш мозок не компенсує калорії, які ви випиваєте, змушуючи вас їсти менше. Замінюйте газовану воду на звичайну, щоб зекономити 150 калорій", – кажуть The Nutrition Twins.

Використовуйте олію з пульверизатора

Замість того, щоб наливати олію прямо з пляшки, використовуйте пульверизатор. Одна столова ложка олії містить 120 калорій. "Більшість людей використовують кілька ложок олії при приготуванні їжі, тому пульверизатор може зекономити сотні калорій", – пояснюють The Nutrition Twins.

Їжте з менших тарілок

Замість великих обідніх тарілок використовуйте салатні. Це допоможе споживати менші порції. "Салатні тарілки менші, тому ви споживатимете менше їжі та економите сотні калорій", – радять The Nutrition Twins.

Починайте прийом їжі зі свіжого салату або овочів на пару

Це вгамує голод без надмірних калорій. "Використовуйте лимон замість калорійної заправки, щоб зекономити 200 калорій", – додають The Nutrition Twins.

Додайте більше овочів у страви

Овочі – чудовий вибір для тих, хто хоче схуднути, оскільки вони наповнені клітковиною. Наприклад, додайте броколі до пасти з креветками. Це зменшить калорійність страви на 250-300 калорій.

Використовуйте корицю для підсолодження

Відмовтесь від цукрових пластівців і йогуртів, замінюючи їх несолодкими сортами з додаванням кориці. "Кориця наповнена антиоксидантами та сприяє здоровому рівню цукру в крові, заощаджуючи 50-100 калорій", – зазначають The Nutrition Twins.

Заміна майонезу на авокадо

Замість майонезу використовуйте авокадо. "Одна столова ложка майонезу містить 100 калорій, тоді як 1/5 авокадо – 50 калорій. Це заощадить 150 калорій на бутерброді", – пояснюють The Nutrition Twins.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...