Деякі фасони виглядають дуже дивно: Які зимові куртки будуть наймоднішими у 2021-2022-му (фото)

З приходом перших міцних морозів ми вперше за довгий час дістаємо з гардеробів теплі куртки і пуховики. З минулої зими багато моделей курток вже давно вийшли з моди і зараз вважаються несмаком. Інші ж навпаки приковують до себе погляди всіх перехожих. Патріоти України розповідають про найбільш "гарячі" моделі курток цієї зими.

Хутряна куртка

Хутряна куртка – це не тільки стильно, але ще і тепло. У 2022 році буде актуальним тренд на екологічність, тому куртку краще вибрати зі штучного хутра. Зверніть увагу на короткі моделі з широкими рукавами.

Бомбер

Коротка куртка з резинками і безліччю кишень вважалася модною завжди, але в різних варіаціях. Цієї зими найстильнішими будуть яскраві бомбери з незвичайними візерунками і аплікацією. Носять таку куртку з не менш яскравими штанами і блузкою. І якщо така модель здається комусь дитячою і позбавленою смаку – Lorenzo Serafini, Dolce&Gabbana і Louis Vuitton розвіють такий стереотип.

Парка

Парка вважається найбільш практичною і універсальною курткою. Така модель коштує недорого і стане в нагоді на всі випадки життя. Любительки парок можуть зрадіти: ці куртки зараз на вершині стилю. Стилісти рекомендують носити їх без хутряного коміра.

Total white

Абсолютно біла куртка – втілення витонченості і стилю. Цей колір стане наймоднішим відтінком цієї зими. Будь-яка біла куртка буде виглядати дорого і розкішно. Така річ легко брудниться, тому носити її потрібно акуратно.

Куртка з запахом

Куртки з довгим і широким запахом підійдуть як для дорослих, так і для підлітків. Вони не тільки стильно виглядають в цьому сезоні, але і добре захищають від холоду. Наймодніші моделі – з дрібними геометричними візерунками, а також з вузьким ременем.

В'язана куртка

У теплі зимові дні можна вдягти в'язану куртку – м'яку і затишну. До такого одягу чудово підійдуть інші в'язані предмети гардероба – шапка, шарф і рукавиці. Щоб не виглядати старомодно, вибирайте куртку з дрібним візерунком у світлих відтінках.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...