Деяких людей це дивує: Які особливості вашого мислення - психологічний тест

Що першим ви помітили на картинці? Цей простий тест допоможе вам розібратися у собі та зрозуміти, які риси характеру у вас переважають, передають Патріоти України.

Губи

Ви маєте нестандартне мислення та звикли дивитися на світ під іншим кутом. Це не всі розуміють і приймають за дивину, але деякі люди вважають вас унікальними. У вас добре розвинене почуття такту, ви швидко і легко знаходите спільну мову з іншими та будуєте з ними довірливі відносини.

Хмари

Раціоналізм і тверезий погляд – головні принципи, за якими ви живете. Швидше за все ви рідко проявляєте емоції та впевнені, що почуття роблять нас слабкішими і лише заважають об’єктивному сприйняттю реальності. Ви будуєте своє життя за чітким розкладом, і все, що йде поза планом, може ввести вас у стресовий стан. Це стосується і довгострокових, і короткострокових планів. Перш ніж прийняти будь-яке рішення, ви спочатку зважите всі за і проти та прорахуєте усі можливі варіанти результату подій.

Пара на березі

Ви ніколи не дивитеся на ситуацію поверхнево. Ви людина, яка звикла вивчати та аналізувати все побачене. Для когось така увага до деталей здається дивною, але для вас це єдиний варіант запобігти будь-яким непередбачуваним ситуаціям.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...