Пропонуємо приготувати смачну страву з фаршу і вафельних коржів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1.Отже, нарізаємо дрібно цибулю, перекладаємо до фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку.
2. Далі на вафельні коржі, викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо по поверхні, накриваємо ще одним коржем, і розрізаємо на порційні шматочки.
3. Готуємо яєчну суміш. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і добре перемішуємо.
4. Кожну заготовку опускаємо в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з одного боку на середньому вогні близько 2 хвилин, перевертаємо і готуємо ще під кришкою 2-3 хвилини.
Приємного апетиту!
Неприємний запах у холодильнику – проблема, з якою стикаються багато господинь. Навіть після ретельного прибирання іноді залишається небажаний аромат. Проте існує простий і доступний спосіб вирішення такої ситуації – використання звичайної кухонної сол...
З віком у нашому організмі активуються нові стовбурові клітини, які активно виробляють жирову тканину — особливо в ділянці живота. Саме вони можуть бути причиною вікового набору ваги — навіть за незмінної маси тіл, іпередають Патріоти України з посилан...