
Пропонуємо приготувати смачну страву з фаршу і вафельних коржів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1.Отже, нарізаємо дрібно цибулю, перекладаємо до фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку.
2. Далі на вафельні коржі, викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо по поверхні, накриваємо ще одним коржем, і розрізаємо на порційні шматочки.
3. Готуємо яєчну суміш. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і добре перемішуємо.
4. Кожну заготовку опускаємо в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з одного боку на середньому вогні близько 2 хвилин, перевертаємо і готуємо ще під кришкою 2-3 хвилини.
Приємного апетиту!
Кожна людина має як сильні сторони, так і вразливі місця. Інколи ми їх усвідомлюємо, а інколи - ні. Цей простий психологічний тест допоможе зазирнути у вашу тіньову сторону, передають Патріоти України. Подивіться на сім символів і інтуїтивно виберіть о...
Пуховики - необхідна взимку річ і невід'ємна частина зимового гардероба. Але іноді, оглядаючи пуховик перед початком сезону холодів, можна виявити, що він уже брудний - особливо на рукавах і комірі Втім, це зовсім не дивно, адже саме в тих місцях шкіра...