Пропонуємо приготувати смачну страву з фаршу і вафельних коржів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1.Отже, нарізаємо дрібно цибулю, перекладаємо до фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку.
2. Далі на вафельні коржі, викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо по поверхні, накриваємо ще одним коржем, і розрізаємо на порційні шматочки.
3. Готуємо яєчну суміш. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і добре перемішуємо.
4. Кожну заготовку опускаємо в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з одного боку на середньому вогні близько 2 хвилин, перевертаємо і готуємо ще під кришкою 2-3 хвилини.
Приємного апетиту!
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Подивіться на цю чорно-білу пляму чорнила - класичний приклад, що нагадує тест Роршаха. Те, що ви бачите: йога, людина в капюшоні чи метелик/комаха, відображає ваше підсвідоме сприйняття, потребу в спокої, життєву енергію та здатність справлятися з три...