
Пропонуємо приготувати смачну страву з фаршу і вафельних коржів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1.Отже, нарізаємо дрібно цибулю, перекладаємо до фаршу додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку.
2. Далі на вафельні коржі, викладаємо начинку і рівномірно розподіляємо по поверхні, накриваємо ще одним коржем, і розрізаємо на порційні шматочки.
3. Готуємо яєчну суміш. У миску вбиваємо яйця, вливаємо молоко, солимо і добре перемішуємо.
4. Кожну заготовку опускаємо в яєчну суміш, викладаємо на розігріту сковороду з олією та обсмажуємо з одного боку на середньому вогні близько 2 хвилин, перевертаємо і готуємо ще під кришкою 2-3 хвилини.
Приємного апетиту!
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Твердий сірий шар на душовій лійці не тільки псує вигляд ванної, а й блокує потік води, поступово пошкоджуючи сантехніку. Замість дорогих та шкідливих хімікатів спробуйте перевірений домашній метод - оцет і поліетиленовий пакет, передають Патріоти Укра...