День святого Валентина на порозі: Найкращі ідеї нейл-дизайну в романтичному стилі (фото)

День закоханих вже на порозі. Залишилося всього кілька днів до найромантичнішого дня року. Напередодні дівчата записуються до перукарів, косметологів, а також до майстрів манікюру та педикюру. Патріоти України пропонують вашій увазі стильні ідеї манікюру на День святого Валентина, які точно оцінить ваша друга половинка.

Ми зібрали новинки зі сфери нейл-дизайну, які підійдуть під будь-яке побачення – чи це романтична вечеря в ресторані, чи активний відпочинок у Карпатах, чи може приємний вечір у номері розкішного готелю посеред лісу. Також вибрані нами ідеї чудово підійдуть на нігті будь-якої довжини.

Френч із серцем

Замість класичного французького манікюру спробуйте малюнок у вигляді верхівки серця, намальованого на кінчиках нігтя. Або ж прикрасьте тільки один нігтик, додавши слово "Me", щоб вийшло, як би "люби мене".

Романтичний мінімалізм

Щоб не робити манікюр заради одного вечора, а й потім вписати його у своє повсякденне життя, пропонуємо вам мінімалістичний манікюр з непомітним малюнком. Попросіть майстра намалювати маленькі серця в пастельних відтінках на ваших нігтях, або нанесіть блідо- чи яскраво-рожеві відтінки з одним серцем.

Ніжний манікюр

День святого Валентина асоціюється також ще й з ніжністю та легкістю. Прикрасьте свої нігті мінімалістичним манікюром у теплих пастельних або яскравих відтінках та з нехитрими візерунками.

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...

Не пропустіть! Спеціаліст розповів, як зрозуміти, що ваша пральна машина вже потребує очищення

середа, 15 травень 2024, 17:54

Пральна машина стала незамінним помічником у побуті. Проте, як і будь-яка інша техніка, вона потребує правильного догляду, який покращує працездатність та подовжує термін експлуатації. Фахівець з продукції AEG Майкл Форбс розповів виданню Mirror про те...