День зимового сонцестояння: Що не можна робити 21 грудня, щоб не накликати біду

День зимового сонцестояння відбудеться цього року 21 грудня о 17:58 за київським часом. Ніч з 20 на 21 число - найдовша в році, і цей час вважається особливим, коли можна привернути позитивну енергію у своє життя, зазначають Патріоти України.

Зробіть це в день зимового сонцестояння

У цей день слід позбуватися минулого, яке тягне вас вниз, очищати думки і свідомість, загадувати бажання і проводити ритуали на привернення удачі у ваше життя.

Експерти рекомендують почати з прибирання в будинку, а закінчити - "прибиранням" в голові. Цей день відмінно підходить для будь-яких нових починань - в кар'єрі, навчанні, відносинах.

Загадайте бажання в день зимового сонцестояння. Вважається, що ваше щире бажання обов'язково здійснитися. Головне - загадувати щось хороше. Можна скласти карту бажань.

Нарядіть ялинку. Виберіть улюблені прикраси, які будуть радувати і надихати вас. Поворожіть. Особливо ефективні ворожіння на любов в день зимового сонцестояння.

Що не можна робити в цей час

Утримайтеся від галасливих гулянь, алкоголю, шкідливої і жирної їжі.Не залишайтеся на самоті - проведіть цей день в колі близьких, друзів.

Не скупіться: щедрих наступаючий рік обдарує подвійно, а ось скупих чекає похмуре майбутнє. Також постарайтеся віддати борги, щоб в наступному році не було фінансових проблем.

Не можна зустрічати день сонцестояння в брудному житлі, інакше неприємності будуть переслідувати до наступного грудня.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...