Деруни будуть фантастично хрусткими! Головні секрети приготування найсмачнішої страви

Секрет надзвичайно простий - увага до деталей. Разом із порталом ProstoWay розповідаємо, що заважає приготувати справжні соковиті деруни, що мають хрустку скоринку, передають Патріоти України.

Правильний сорт картоплі

Якщо обирати жовту картоплю з високим вмістом крохмалю, у вас будуть соковиті та ніжні деруни. Використання білою картоплі з низьким вмістом крохмалю призводить до того, що деруни будуть тонкі та хрусткі.

Подрібнення

Картоплю треба натирати на тертці. Так у страви буде правильна консистенція та кращий смак. Комбайн або блендер використовувати не рекомендується.

Позбавляємося зайвої вологи

Злийте сік, який випустить картопля після натирання. Не дайте готовій суміші довго стояти: чим довше часу мине, тим більше води з’явиться.

Не обов’язково додавати яйця

Для хрустких дерунів яйця не потрібні. Якщо бажаєте м’яку страву, можна додати 1-2 яйця. Це вплине на текстуру.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...