
Секрет надзвичайно простий - увага до деталей. Разом із порталом ProstoWay розповідаємо, що заважає приготувати справжні соковиті деруни, що мають хрустку скоринку, передають Патріоти України.
Якщо обирати жовту картоплю з високим вмістом крохмалю, у вас будуть соковиті та ніжні деруни. Використання білою картоплі з низьким вмістом крохмалю призводить до того, що деруни будуть тонкі та хрусткі.
Картоплю треба натирати на тертці. Так у страви буде правильна консистенція та кращий смак. Комбайн або блендер використовувати не рекомендується.
Злийте сік, який випустить картопля після натирання. Не дайте готовій суміші довго стояти: чим довше часу мине, тим більше води з’явиться.
Для хрустких дерунів яйця не потрібні. Якщо бажаєте м’яку страву, можна додати 1-2 яйця. Це вплине на текстуру.
У кожного є своя ідеальна "кнопка вимкнення": комусь потрібна тиша, комусь природа, іншим - рух або ритуали, що повертають внутрішню рівновагу. Оберіть заняття, яке найбільше асоціюється у вас із релаксом, і подивіться, що цей вибір може означати, пере...
Православна церква України 23 листопада по новому стилю вшановує єпископів Григорія Акрагантійського та святителя Амфілохія Іконійського. За старим стилем церква 23 листопада шанувала пам'ять шести молодших апостолів, в тому числі Ераста і Родіона. Пог...