Секрет надзвичайно простий - увага до деталей. Разом із порталом ProstoWay розповідаємо, що заважає приготувати справжні соковиті деруни, що мають хрустку скоринку, передають Патріоти України.
Якщо обирати жовту картоплю з високим вмістом крохмалю, у вас будуть соковиті та ніжні деруни. Використання білою картоплі з низьким вмістом крохмалю призводить до того, що деруни будуть тонкі та хрусткі.
Картоплю треба натирати на тертці. Так у страви буде правильна консистенція та кращий смак. Комбайн або блендер використовувати не рекомендується.
Злийте сік, який випустить картопля після натирання. Не дайте готовій суміші довго стояти: чим довше часу мине, тим більше води з’явиться.
Для хрустких дерунів яйця не потрібні. Якщо бажаєте м’яку страву, можна додати 1-2 яйця. Це вплине на текстуру.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...