Деруни будуть ідеальними: ТОП-3 секрети, які використовують у ресторанах

Правильна тертка

Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.

Щоб тісто не потемніло

Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.

Подумайте, перш ніж додавати яйця

Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.

Помилка може коштувати здоров'я! Які правила вживання ліків категорично не можна порушувати

понеділок, 24 лютий 2025, 5:40

Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...

Які сережки доповнять легкий весняний образ

неділя, 23 лютий 2025, 19:23

Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...