Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.
Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.
Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.
Якщо вам наснився пес, не варто одразу забувати про це сновидіння. Собака у сні може мати безліч значень - усе залежить від деталей: кольору, поведінки тварини та ваших емоцій під час сну. Найчастіше пес вважається добрим символом, однак бувають і трив...
Якщо ви хочете покращити швидкість інтернету, перш ніж дзвонити провайдеру чи переплачувати за новий тариф, спробуйте змінити розташування свого Wi-Fi роутера. Оказується, що він може значно гальмувати через близькість до деяких предметів у будинку, і ...