Деруни будуть ідеальними: ТОП-3 секрети, які використовують у ресторанах

Правильна тертка

Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.

Щоб тісто не потемніло

Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.

Подумайте, перш ніж додавати яйця

Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.

Жінкам на замітку! Які неочевидні ознаки того, що ви дуже подобаєтеся чоловікові

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:49

Іноді жінка не розуміє, чи подобається чоловікові, бо він відверто про це не говорить, а запитати прямо не наважується або не має такої можливості, передають Патріоти України. Чоловік зазвичай соромиться зізнатися, що йому подобається жінка, бо не звик...

А ви це знали? Чому сидіння на підлозі може продовжити життя

п’ятниця, 27 вересень 2024, 16:56

Люди, які живуть найдовше у світі, мають інші звички сидіння, ніж більшість з нас, і ці відмінності можуть відігравати важливу роль у довголітті. Більшість експертів у сфері охорони здоров’я погоджуються, що надмірне сидіння щодня негативно впливає на ...