Від того, якими шматочками ви подрібните картоплю, багато в чому залежатиме якість дерунів та їх смак. Рекомендується для цієї страви використовувати дрібну сторону тертки. У такому разі страва має бездоганну текстуру.
Важливо готувати деруни так, щоб картопля не встигла потемніти. Для цього варто одночасно з картоплею натирати і цибулю. Також можна додати до тіста трохи соку лимона або ложку сметани. Але загалом рекомендація така — чим менше стоїть тісто з картоплею, тим краще. Варто натирати картоплю і одразу смажити деруни.
Якщо готувати деруни за класичним рецептом, можна помітити, що у переліку інгредієнтів немає яєць. Його потрібно вводити лише тоді, коли у картоплі дуже мало крохмалю.
Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...
У своєму профілі в Instagram нутриціологиня Світлана Нікітчук розповіла про основні помилки, яких часто припускаються ті, хто бажає влітку схуднути та мати гарний вигляд, передають Патріоти України. Літньої пори на столі з'являється велика кількість се...