Деруни, які не темніють: Ось що обов'язково потрібно додати до тіста

Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.

Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.

Інгредієнти:

  • картопля – 480 г
  • цибуля – 90 г
  • яйця – 1 шт.
  • сметана – 60 г
  • борошно – 50 г
  • сіль за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.

3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності.

Оберіть сову на картинці - і дізнайтеся, наскільки ви чесна та добра людина

субота, 25 березень 2023, 9:10

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, наскільки ви чесна та добра людина, передають Патріоти України. Ви любите слухати свій внутрішній голос. Ви чутливі, рефлексивні та заглиблені в себе. Ви зазвичай аналізуєте кожну ситуацію перед ти...

Полуниці буде більше в п’ять разів - вистачить одного підживлення!

субота, 25 березень 2023, 8:42

Є багато способів підживити полуницю. Починати радять вже у березні, коли плюсова температура триматиметься мінімум тиждень, а вночі на ґрунті не буде заморозків, передають Патріоти України. Після зими рослинам потрібен азот, тож можна використати міне...