Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.
Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності.
Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...