Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.
Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.
3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності.
Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, наскільки ви чесна та добра людина, передають Патріоти України. Ви любите слухати свій внутрішній голос. Ви чутливі, рефлексивні та заглиблені в себе. Ви зазвичай аналізуєте кожну ситуацію перед ти...
Є багато способів підживити полуницю. Починати радять вже у березні, коли плюсова температура триматиметься мінімум тиждень, а вночі на ґрунті не буде заморозків, передають Патріоти України. Після зими рослинам потрібен азот, тож можна використати міне...