Деруни, які не темніють: Ось що обов'язково потрібно додати до тіста

Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - цибульний сік, сметану, вони не дадуть картоплі потемніти, передають Патріоти України.

Кулінар Володимир Ярославський поділився в Instagram рецептом смачних дерунів зі сметаною, які не будуть сірими та забитими борошном.

Інгредієнти:

  • картопля – 480 г
  • цибуля – 90 г
  • яйця – 1 шт.
  • сметана – 60 г
  • борошно – 50 г
  • сіль за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

2. Перекладіть картоплю в миску, додайте борошно, цибулю, яйце, сметану, сіль і добре перемішайте.

3. Розігрійте олію на сковороді, викладіть картоплю ложкою, обсмажте з двох боків до готовності.

Все просто! Як освіжити зимові пальта та куртки без прання - лайфхаки для пуховиків, вовни та хутра

субота, 18 жовтень 2025, 6:15

Зимовий одяг вимагає особливого догляду. Якщо пальто чи куртка пролежали в шафі кілька місяців, вони могли ввібрати пил, запахи й бактерії. Освіжити речі перед сезоном варто обережно, щоб не зіпсувати тканину чи наповнювач, передають Патріоти України. ...

Конденсат зникне з вікон за 10 хвилин! Ось що потрібно покласти на підвіконня

субота, 18 жовтень 2025, 5:45

Якщо ви прокидаєтеся та бачите краплі води на внутрішній стороні вікна, у вас, ймовірно, проблема з конденсатом. Особливо ця проблема загострюється взимку та при сушінні одягу в квартирі або під час приготування їжі, передають Патріоти України. Але вия...