Десерт "Стара Рига" - смакує до чаю замість калорійного торту

Для чого псувати свою фігуру калорійними тортами, якщо існує проста та смачна альтернатива? Якщо ви захоплюєтесь домашніми смаколиками до чаю - пропонуємо до вашої уваги рецепт сирного десерту "Стара Рига", зазначають Патріоти України.

Що важливо, містить цей торт без випічки вкрай мало калорій. До того ж, готується буквально за лічені хвилини. Єдина умова: доведеться таки почекати до ранку, поки десерт не застигне.

Що знадобиться?

  • 1 банка консервованих ананасів;
  • 400 г домашнього сиру;
  • 120 г згущеного молока;
  • 200 г сметани;
  • 20 г желатину.
  • Як приготувати?

Зливаємо із банки ананасів рідину, додаємо до неї воду, щоб загальна маса була не менше 400 мл. Досипаємо желатину і залишаємо набрякати. Через 5 хвилин розігріваємо усе до 60 градусів і залишаємо охолоджуватись. І поки желе ще “готується”, ми пропускаємо домашній сир через сито. Після додаємо сметану та згущене молоко – ретельно розмішуємо. Збиваємо сиркову масу блендером та додаємо желатин, шматочки консервованого ананаса. Заливаємо масу до форми та залишаємо охолоджуватись на ніч. Готували коли-небудь щось подібне? Діліться власним досвідом у коментарях!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...