
Багато людей нехтують в своєму раціоні ячною кашею. Але насправді ця каша неймовірно корисна. В ній міститься маса корисних компонентів, які позитивно впливають на роботу всього організму, зазначають Патріоти України.
Вона містить вітаміни A, B, E, P і ряд мікроелементів. Бета-каротин з крупи зробить очі зіркими, а токоферол - покращить шкіру. Обидва вітаміни в достатній кількості є в ячній каші. Саме тому крупа корисна для шкіри і зору.
Крім того, таку кашу можна використовувати як в якості гарніру, так і в якості добавок для перших страв. Вона абсолютно не складно готується. Тому з цим завданням зможе впоратися практично кожна господиня.
Не варто забувати, що ячна каша також позитивно впливає і на роботу серця. Лікарі кажуть, що вона знижує ризик діабету. Каша корисна для нервової системи, а селен з крупи бере участь у виробництві гормонів щитовидної залози.
Також така каша прекрасно підійде тим людям, які мають намір схуднути. Тому що вона містить невелику кількість калорій. З цієї причини її сміливо можна включати в свій раціон, але перед цим краще все ж проконсультуватися з лікарем. Якщо у людини в організмі ця каша не засвоюється, що краще від неї відмовитися.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...