Дешева та легко готувати: Яка каша здатна покращити зір та шкіру

Багато людей нехтують в своєму раціоні ячною кашею. Але насправді ця каша неймовірно корисна. В ній міститься маса корисних компонентів, які позитивно впливають на роботу всього організму, зазначають Патріоти України.

Вона містить вітаміни A, B, E, P і ряд мікроелементів. Бета-каротин з крупи зробить очі зіркими, а токоферол - покращить шкіру. Обидва вітаміни в достатній кількості є в ячній каші. Саме тому крупа корисна для шкіри і зору.
Крім того, таку кашу можна використовувати як в якості гарніру, так і в якості добавок для перших страв. Вона абсолютно не складно готується. Тому з цим завданням зможе впоратися практично кожна господиня.
Не варто забувати, що ячна каша також позитивно впливає і на роботу серця. Лікарі кажуть, що вона знижує ризик діабету. Каша корисна для нервової системи, а селен з крупи бере участь у виробництві гормонів щитовидної залози.
Також така каша прекрасно підійде тим людям, які мають намір схуднути. Тому що вона містить невелику кількість калорій. З цієї причини її сміливо можна включати в свій раціон, але перед цим краще все ж проконсультуватися з лікарем. Якщо у людини в організмі ця каша не засвоюється, що краще від неї відмовитися.

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Ви будете здивовані! Що бачать коти й собаки, коли дивляться телевізор

вівторок, 23 квітень 2024, 14:56

Власники домашніх тварин, напевно, неодноразово помічали, як коти й собаки дивляться телевізор. От так от, як люди - сідають біля нього і дивляться. Дехто вважає, що тварини бачать у телевізорі те саме, що й люди. А дехто замислюється, що ж насправді м...