Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.
Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.
Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.
Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.
Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.
Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.
У 2025 році українці все частіше стикаються з перебоями в електропостачанні. Через обстріли енергетичної інфраструктури, пікові навантаження на мережу та нестачу генерації в окремих регіонах, світло може зникати на кілька годин або навіть діб. У таких ...
Під час опалювального сезону питання комфортної температури вдома знову стає актуальним. Одні люблять тепло і ходять по квартирі у футболці, інші обирають прохолодніше повітря та затишок ковдри. Проте наука визначила оптимальний діапазон, який забезпеч...