Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.
Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.
Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.
Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.
Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.
Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.
Аномальна спека останніх днів завдає багатьом незручностей, знижує концентрацію уваги та підвищує втому. Особливо важко заснути вночі, коли температура не опускається нижче 20 градусів. Щоб полегшити засинання і відновити сили, варто ввечері відновити ...
Уявіть, що ви запізнюєтеся на роботу і маєте обрати лише одні штани зі вішалки. Не роздумуючи довго, зробіть свій вибір - і він підкаже, в чому саме ваша сила. Кожна модель - це не просто одяг, а відображення вашої особистості, уподобань і життєвих під...