Дешево, але дуже смачно! Як приготувати капусники - нагадують за смаком котлети (рецепт)

Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.

Вам знадобляться:

  • капуста 1/2 кг;
  • фарш (будь-який мясний) - 600 гр;
  • яйце - 1 шт;
  • цибуля - 1 шт;
  • сіль за смаком;
  • перець, олія - опційно.

Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.

Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.

Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.

Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.

Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.

Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.

Дачникам на замітку! Чим підживити малину в червні, щоб отримати багатий урожай

субота, 31 травень 2025, 19:05

Досвідчені городники рекомендують починати літній сезон підживлення малини не зі складних органічних добрив, а з мінеральних, які містять у своєму складі азот, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вони швидко засвоюються, тому кущі гарно ро...

Дачникам на аамітку! Треба лише одна таблетка - і томати не будуть хворіти

субота, 31 травень 2025, 18:30

Українські дачники і фермери продовжують ділитися з колегами власними ноу-хау, як допомагають їм полегшити «битву за урожай». І разом з фермером-фахівцем з Харківщини, який порадив вирощувати кабачки у шинах, про свій досвід розповіла блогерка, яка вед...