Дешево, але дуже смачно! Як приготувати капусники - нагадують за смаком котлети (рецепт)

Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.

Вам знадобляться:

  • капуста 1/2 кг;
  • фарш (будь-який мясний) - 600 гр;
  • яйце - 1 шт;
  • цибуля - 1 шт;
  • сіль за смаком;
  • перець, олія - опційно.

Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.

Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.

Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.

Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.

Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.

Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.

Це може здивувати! Те, як ви тримаєте свій телефон, розкаже всю правду про вас

п’ятниця, 5 вересень 2025, 18:22

Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...

Ви досі кидаєте нижню білизну у машинку з усім одягом? Ось чим це загрожує!

п’ятниця, 5 вересень 2025, 18:12

Більшість людей впевнені, що сучасні пральні машини та мийні засоби легко справляються з мікробами. Ми ставимо режим на 30–40°C, бо так вказано на етикетках одягу і тому що це "екологічно", передають Патріоти України. Але лікарі застерігають: у барабан...