Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.
Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.
Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.
Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.
Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.
Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.
Гризуни у будинку - це завжди проблема для господарів. Вони перегризають кабелі, роблять дірки у штукатурці, навіть можуть заразити людину, передають Патріоти України. Допоможуть позбутися щурів і мишей різноманітні отрути. Але такий метод підходить не...
Короткі перерви по 5–10 хвилин не дають мозку повноцінно відновитися і навіть можуть знизити продуктивність. Водночас надто тривалий відпочинок ускладнює повернення до роботи, з’ясували науковці, передають Патріоти України. Дослідження показало, що най...