Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.
Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.
Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.
Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.
Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.
Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.
З настанням холодної пори року сонце на небі показується все рідше, настрій падає, сили поступово зникають. Майже кожна людина починає відчувати періодичну слабкість, апатію та потребує підтримки сил за допомогою правильного харчування, вітамінів і мін...
Якщо вас турбує біль та набряк суглобів, це може бути ознакою одного зі 100 типів артриту. У такому випадку саме дієта відіграє важливу роль, допомагаючи у запобіганні болю та загостренням хвороби, передають Патріоти України. Щоб покращити якість життя...