Дешево, але дуже смачно! Як приготувати капусники - нагадують за смаком котлети (рецепт)

Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.

Вам знадобляться:

  • капуста 1/2 кг;
  • фарш (будь-який мясний) - 600 гр;
  • яйце - 1 шт;
  • цибуля - 1 шт;
  • сіль за смаком;
  • перець, олія - опційно.

Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.

Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.

Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.

Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.

Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.

Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.

Перевірте себе! Що побачили першим? Тест покаже вашу істинну природу

середа, 17 грудень 2025, 16:45

Оптичні ілюзії захоплюють, оскільки вони кидають виклик звичному сприйняттю навколишнього середовища. Ці візуальні головоломки змушують мозок інтерпретувати знайомі форми незвичним чином, демонструючи суб’єктивність нашого бачення. Подивіться на зображ...

Постійна втома і нуль енергії? Можливо, винен кортизол - перевірте ці щоденні помилки

середа, 17 грудень 2025, 16:14

Ми звикли думати, що втома - це наслідок перевантаження або браку мотивації. Насправді ж усе складніше. Наш організм живе за внутрішнім біологічним годинником, і одним із головних його регуляторів є кортизол, передають Патріоти України. Його часто нази...