Капусники можна запросто сплутати зі звичайними котлетами, але різниця в соковитості видає присутність капусти в фарші. Рекомендується вибирати молоду капусту, але можна використовувати будь-яку, яка є під рукою, передають Патріоти України.
Вам знадобляться:
Ріжемо капусту і подрібнюємо: в м'ясорубці або блендері разом з цибулею.
Вводимо фарш, яйце, сіль, перець або інші приправи за смаком.
Вимішуємо фарш до однорідності і створюємо котлети невеликого розміру. Валяємо в борошні і смажимо на розігрітій сковороді з олією.
Вогонь повинен бути невеликим, потрібно накрити сковорідку кришкою. Досить обсмажувати по 5 хвилин з обох сторін.
Після цього паримо в духовці: кладемо в форму, наливаючи трошки водички, закриваємо фольгою і ставимо в духовку на чверть години.
Пропарювати не обов'язково, але тоді прожарити котлети потрібно трохи довше.
Оптичні ілюзії захоплюють, оскільки вони кидають виклик звичному сприйняттю навколишнього середовища. Ці візуальні головоломки змушують мозок інтерпретувати знайомі форми незвичним чином, демонструючи суб’єктивність нашого бачення. Подивіться на зображ...
Ми звикли думати, що втома - це наслідок перевантаження або браку мотивації. Насправді ж усе складніше. Наш організм живе за внутрішнім біологічним годинником, і одним із головних його регуляторів є кортизол, передають Патріоти України. Його часто нази...