Чудове блюдо. Легке і смачне. Приготувати зможе навіть недосвідчена господиня, без особливих клопотів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Рецепт приготування:
Капусту нашаткувати, як можна дрібніше, посипати сіллю.
Потім, пом'яти руками, щоб вона стала м'якою і пустила сік.
Потерти в неї цибулину на крупній тертці.
Додати в капусту з цибулею кефір, яйце, борошно і розпушувач, добре перемішати.
Тісто повинне вийти як густа сметана, за необхідності ще підсипати борошна.
На сковороді розігріти трохи рослинної олії.
Смажити оладки на середньому вогні до золотистого кольору.
Готові оладки складати на паперовий рушник, щоб забрати жир.
Подавати зі сметаною, смачні як гарячі, так і холодні.
Приємного апетиту!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...