
Чудове блюдо. Легке і смачне. Приготувати зможе навіть недосвідчена господиня, без особливих клопотів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Рецепт приготування:
Капусту нашаткувати, як можна дрібніше, посипати сіллю.
Потім, пом'яти руками, щоб вона стала м'якою і пустила сік.
Потерти в неї цибулину на крупній тертці.
Додати в капусту з цибулею кефір, яйце, борошно і розпушувач, добре перемішати.
Тісто повинне вийти як густа сметана, за необхідності ще підсипати борошна.
На сковороді розігріти трохи рослинної олії.
Смажити оладки на середньому вогні до золотистого кольору.
Готові оладки складати на паперовий рушник, щоб забрати жир.
Подавати зі сметаною, смачні як гарячі, так і холодні.
Приємного апетиту!
Вiдомо, що правильно збалансований сніданок може стати ключем до запобігання раннього старіння мозку. Взагалі правильний вибір продуктів впливає на самопочуття та емоційний стан людини, дозволяє відчувати себе молодшими, передають Патріоти України. Щоб...
Попри стрімкий темп життя, японки зберігають витончені фігури й здоров’я до глибокої старості. У чому їхній секрет? Усе зводиться до одного інгредієнта - білка, і до особливого підходу до їжі, який уже став частиною культури, передають Патріоти України...