Чудове блюдо. Легке і смачне. Приготувати зможе навіть недосвідчена господиня, без особливих клопотів, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Рецепт приготування:
Капусту нашаткувати, як можна дрібніше, посипати сіллю.
Потім, пом'яти руками, щоб вона стала м'якою і пустила сік.
Потерти в неї цибулину на крупній тертці.
Додати в капусту з цибулею кефір, яйце, борошно і розпушувач, добре перемішати.
Тісто повинне вийти як густа сметана, за необхідності ще підсипати борошна.
На сковороді розігріти трохи рослинної олії.
Смажити оладки на середньому вогні до золотистого кольору.
Готові оладки складати на паперовий рушник, щоб забрати жир.
Подавати зі сметаною, смачні як гарячі, так і холодні.
Приємного апетиту!
Молоко для багатьох є класичним компонентом картопляного пюре, адже за його допомогою можна значно покращити консистенцію страви та надати їй вершкового смаку, передають Патріоти України. Його додають у підігрітому вигляді, адже інакше картопля може с...
Досі купуєте майонез у магазині і втомлюєтеся читати весь перелік складу? Подбайте про свій організм. Домашній майонез на смак - не гірший, ніж із пачки, а по користі - набагато кращий, передають Патріоти України. Для того, щоб приготувати майонез вам...