Патріоти України розповідають, як приготувати слойки з готового листкового тіста з начинкою з замороженої вишні.
Інгредієнти:
Приготування:
З вишні злити всю рідину, і добре віджати вишню. Додати цукор, перемішати. Тісто має бути розмороженим.
Робочу поверхню трохи посипати борошном. Розкачати тісто в довжину до 2-3 мм по товщині (розкачувати в одному напрямку).
Слойки з вишнею. Смачний десерт до чаю. Швидкий дешевий рецепт
Порізати на квадрати зі стороною 10 см. Змастити квадрати злегка збитим яйцем. На одну половину квадрата викласти вишню, трохи посипати крахмалом.Закрить, трохи придавити краї.
За допомогою вилки по краю слойки зробити візерунок, який також додатково склеїть тісто.
Викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити збитим яйцем.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин. Готові слойки остудити, можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання !
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...