
Патріоти України розповідають, як приготувати слойки з готового листкового тіста з начинкою з замороженої вишні.
Інгредієнти:
Приготування:
З вишні злити всю рідину, і добре віджати вишню. Додати цукор, перемішати. Тісто має бути розмороженим.
Робочу поверхню трохи посипати борошном. Розкачати тісто в довжину до 2-3 мм по товщині (розкачувати в одному напрямку).
Слойки з вишнею. Смачний десерт до чаю. Швидкий дешевий рецепт
Порізати на квадрати зі стороною 10 см. Змастити квадрати злегка збитим яйцем. На одну половину квадрата викласти вишню, трохи посипати крахмалом.Закрить, трохи придавити краї.
За допомогою вилки по краю слойки зробити візерунок, який також додатково склеїть тісто.
Викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити збитим яйцем.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин. Готові слойки остудити, можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання !
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...