Дешево і дуже смачно! Як швидко та смачно приготувати картоплю з курячими сердечками

Часто трапляється таке, що необхідно подати щось до столу, а часу на підготовку зовсім небагато. Існує рецепт картоплі з курячими серцями, який не потребує багато часу, але дозволить смачно і ситно пообідати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування ситної картоплі знадобляться наступні інгредієнти:

  • картопля;
  • курячі серця;
  • ріпчаста цибуля;
  • сирі печериці (за бажанням);
  • спеції;
  • сіль.
Печериці, як і будь-які інші овочі, можна додавати за бажанням, якщо хочеться урізноманітнити смак страви. Можна додавати моркву, болгарський перець, кабачки або цвітну капусту.

Приготування

  1. Насамперед необхідно очистити картоплю і нарізати на бажані шматочки, не забуваючи про те, що вони у підсумку мають залишитися цілими. Відправити овоч на вогонь варитися, додавши трохи солі.
  2. Далі необхідно нарізати серця на невеликі частини, наприклад, навпіл, і відправити на сковороду. Через кілька хвилин необхідно додати до них ріпчасту цибулю кільцями і інші вибрані овочі. Солити серця потрібно лише тоді, коли вони вже схопилися на сковороді і стали блідого кольору, у іншому разі, вони можуть вийти жорсткими.
  3. Коли картопля зварилася, а інші овочі протушкувалися, необхідно злити зайву воду і покласти серця до картоплі.
  4. Далі необхідно додати бажані спеції і усе ретельно перемішати. Для смаку можна ще нарізати зелень вже у готову страву, але й без неї вийде смачно і ситно.
Джерело: UkrMedia

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...