Дешево і дуже смачно! Як швидко та смачно приготувати картоплю з курячими сердечками

Часто трапляється таке, що необхідно подати щось до столу, а часу на підготовку зовсім небагато. Існує рецепт картоплі з курячими серцями, який не потребує багато часу, але дозволить смачно і ситно пообідати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування ситної картоплі знадобляться наступні інгредієнти:

  • картопля;
  • курячі серця;
  • ріпчаста цибуля;
  • сирі печериці (за бажанням);
  • спеції;
  • сіль.
Печериці, як і будь-які інші овочі, можна додавати за бажанням, якщо хочеться урізноманітнити смак страви. Можна додавати моркву, болгарський перець, кабачки або цвітну капусту.

Приготування

  1. Насамперед необхідно очистити картоплю і нарізати на бажані шматочки, не забуваючи про те, що вони у підсумку мають залишитися цілими. Відправити овоч на вогонь варитися, додавши трохи солі.
  2. Далі необхідно нарізати серця на невеликі частини, наприклад, навпіл, і відправити на сковороду. Через кілька хвилин необхідно додати до них ріпчасту цибулю кільцями і інші вибрані овочі. Солити серця потрібно лише тоді, коли вони вже схопилися на сковороді і стали блідого кольору, у іншому разі, вони можуть вийти жорсткими.
  3. Коли картопля зварилася, а інші овочі протушкувалися, необхідно злити зайву воду і покласти серця до картоплі.
  4. Далі необхідно додати бажані спеції і усе ретельно перемішати. Для смаку можна ще нарізати зелень вже у готову страву, але й без неї вийде смачно і ситно.
Джерело: UkrMedia

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...