Ніжний курячий паштет готується дуже просто, з найдоступніших інгредієнтів і завжди справляє фурор. Право вважатися його батьківщиною багато століть виборюють Франція та Німеччина. Проте є версія, що паштет готували ще в Стародавньому Римі, передають Патріоти України.
А от причина створення паштету відома достеменно. Кухарі прагнули використати вся наявне м'ясо, щоб мінімізувати відходи. Паштет подають гарячим і холодним, на обід і для швидкого перекусу. Він чудово смакує з домашньою консервацією: огірками та помідорами.
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...