Ніжний курячий паштет готується дуже просто, з найдоступніших інгредієнтів і завжди справляє фурор. Право вважатися його батьківщиною багато століть виборюють Франція та Німеччина. Проте є версія, що паштет готували ще в Стародавньому Римі, передають Патріоти України.
А от причина створення паштету відома достеменно. Кухарі прагнули використати вся наявне м'ясо, щоб мінімізувати відходи. Паштет подають гарячим і холодним, на обід і для швидкого перекусу. Він чудово смакує з домашньою консервацією: огірками та помідорами.
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...
У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...