Ніжний курячий паштет готується дуже просто, з найдоступніших інгредієнтів і завжди справляє фурор. Право вважатися його батьківщиною багато століть виборюють Франція та Німеччина. Проте є версія, що паштет готували ще в Стародавньому Римі, передають Патріоти України.
А от причина створення паштету відома достеменно. Кухарі прагнули використати вся наявне м'ясо, щоб мінімізувати відходи. Паштет подають гарячим і холодним, на обід і для швидкого перекусу. Він чудово смакує з домашньою консервацією: огірками та помідорами.
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...