Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Ідеально приготовлені картопляні деруни: пишні, не сіріють та не темніють. І для того, щоб досягти такого результату, у тісто слід додати деякі інгредієнти, передають Патріоти України
Фудблогерка Марія Хрипко (masha_hrypko) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом дерунів з картоплі. Для того, щоб вони були пишними, у тісто пропонують додати гашену соду оцтом. А завдяки цибулі деруни не будуть темніти.Інгредієнти:
1. Картоплю та цибулю подрібнити на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сметану та гашену соду. Перемішати.
3. Додати борошно, перемішати.
4. Посмажити деруни.
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...
9 жовтня за новим церковним календарем (22 жовтня за старим) - день пам'яті апостола Якова Алфеєва. За старим календарним стилем - день пам'яті святого Іоана Богослова. Про апостола відомо небагато. Яків жив у I столітті, був братом апостола і євангелі...