Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Ідеально приготовлені картопляні деруни: пишні, не сіріють та не темніють. І для того, щоб досягти такого результату, у тісто слід додати деякі інгредієнти, передають Патріоти України
Фудблогерка Марія Хрипко (masha_hrypko) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом дерунів з картоплі. Для того, щоб вони були пишними, у тісто пропонують додати гашену соду оцтом. А завдяки цибулі деруни не будуть темніти.Інгредієнти:
1. Картоплю та цибулю подрібнити на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сметану та гашену соду. Перемішати.
3. Додати борошно, перемішати.
4. Посмажити деруни.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...