Одна з найкращих страв з картоплі - деруни. Ідеально приготовлені картопляні деруни: пишні, не сіріють та не темніють. І для того, щоб досягти такого результату, у тісто слід додати деякі інгредієнти, передають Патріоти України
Фудблогерка Марія Хрипко (masha_hrypko) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом дерунів з картоплі. Для того, щоб вони були пишними, у тісто пропонують додати гашену соду оцтом. А завдяки цибулі деруни не будуть темніти.Інгредієнти:
1. Картоплю та цибулю подрібнити на дрібній тертці.
2. Додати яйця, сметану та гашену соду. Перемішати.
3. Додати борошно, перемішати.
4. Посмажити деруни.
9 серпня за новим церковним календарем (22 серпня за старим) - день пам'яті апостола Матфія. За старим календарним стилем - що можна і не можна робити в день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. . ***. Матфій народився в I столітті у Вифлеєм...
Під час перельотів більшість пасажирів без заперечень вмикають на телефонах режим польоту, вважаючи це простою пересторогою. Однак нещодавно користувач Reddit поставив, здавалося б, невинне запитання: "Що буде, якщо цього не зробити?" - і відповідь зм...