Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.
Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.
Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.
Отже, вам знадобиться:
Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.
До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.
Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.
Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.
Нове масштабне дослідження показало: проблеми зі сном у віці 30-40 років можуть більш ніж удвічі підвищити ризик когнітивних порушень після 50-ти. Ідеться не лише про забудькуватість - а про реальну загрозу хвороби Альцгеймера та деменції, передають Па...
Тести на спостережливість - це завдання, які допомагають оцінити здатність людини помічати деталі та аналізувати інформацію з навколишнього світу. Вміння розпізнавати й інтерпретувати різні сигнали - візуальні, звукові чи ситуативні - є важливою складо...