Шашлик, приготований з курячих сердець, ні краплі не гірший від того, для якого використовувалася свинина або баранина, передають Патріоти України.
Найважливіше у приготуванні цієї страви – підібрати правильний маринад.
Якщо ви хочете, щоб сердечки вийшли надзвичайно смачними та ніжними, спробуйте використати для цього рецепт на основі томатної пасти.
Отже, вам знадобиться:
Всі інгредієнти слід з’єднати у відповідній для цього ємності та ретельно перемішати.
До маринаду можна додати й інші улюблені спеції – від цього страва стане смачнішою.
Замаринуйте курячі серця на 2-3 години, а потім можете приступати до приготування.
Найсмачніше шашлик вийде, звичайно ж, на вугіллі, але навіть якщо такої можливості немає – засмучуватися не варто. Натомість його можна підсмажити в духовці або грилі.
Цей візуальний тест допоможе вам отримати духовне послання, яке може змінити ваше життя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо хочете дізнатися, яке послання підготував для вас янгол-охоронець, виберіть числовий символ на картинці нижче....
Дієтолог пояснив, як визначити ідеальну кількість калорій для вечері, щоб скинути вагу, передають Патріоти України з посиланням на Eat this, not That. Зареєстрований дієтолог Дестіні Муді пояснила, що втрата ваги інколи може бути складним завданням для...