
Домашні відбивні можна готувати не лише з м'яса, але ще й із грибів, риби, курячих сердець, печінки. Для того, щоб вони були м'якими, важливо приготувати вдалий кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, ситних та легких у приготуванні відбивних із курячих сердець.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Помийте та зачистіть сердечки. Відбийте, посоліть і поперчіть. Зі спецій можна додати ще гранульований часник.
2. Збийте яйця із сіллю.
3. Обваляйте відбивні в борошні, обмокніть в яєчній суміші і смажте з двох боків до золотистості.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Взимку ми часто забуваємо про питний режим, адже спрага відчувається значно менше, ніж у спеку. Проте саме в холодний сезон організм особливо потребує води, щоб підтримувати імунітет, шкіру та енергію, передають Патріоти України. Сухе повітря, опалення...