Не знаєте, що приготувати на обід, щоб швидко тане за всі гроші? Ми підготували для вас рецепт смачної страви з курячих сердець. Щоб вони були ніжними та соковитими, тушкуйте їх у сметанковому соусі, передають Патріоти України.
Курячі серця в сметанковому соусі подавайте до столу з ніжним картопляним пюре, гречкою або тушкованими овочами.
Сердечка в сметанковому соусі
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Ретельно помийте та почистіть сердечка, зріжте зайвий жир та розріжте їх навпіл. Знову промийте проточною водою.
Цибулю наріжте півкільцями.
Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній серця та цибулю.
Додайте спецій та перемішайте.
Обсмажуйте страву при високій температурі, доки цибуля не пустить сік.
Накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте страву ще 20 хвилин.
У глибокому посуді змішайте воду зі сметаною, додайте борошна та перемішайте, щоб не було грудочок.
Додайте сметанковий соус до сердець та перемішайте.
Доведіть соус до кипіння та тушкуйте ще 1 хвилину.
Висипте дрібно нарізаний кріп та тушкуйте страву ще 2 хвилини.
Смачні та поживні курячі сердечка в сметані готові. Смачного!
Православне свято 25 листопада за новим календарем (8 грудня за старим) - день пам'яті Климента I, папи Римського і одного з апостолів від сімдесяти (у народі - Клим Холодний). За юліанським календарем - святителя Іоанна Милостивого, патріарха Олександ...
Підтримати чистоту на кухні складно, особливо коли індукційна варильна поверхня покривається пригорілими плямами. Звичайні мийні засоби не завжди допомагають, а чищення стає виснажливим. Один популярний метод з інтернету здивував користувачів: таблетка...