Не знаєте, що приготувати на обід, щоб швидко тане за всі гроші? Ми підготували для вас рецепт смачної страви з курячих сердець. Щоб вони були ніжними та соковитими, тушкуйте їх у сметанковому соусі, передають Патріоти України.
Курячі серця в сметанковому соусі подавайте до столу з ніжним картопляним пюре, гречкою або тушкованими овочами.
Сердечка в сметанковому соусі
Час: 30 хвилин
Порції: 4
Приготування:
Ретельно помийте та почистіть сердечка, зріжте зайвий жир та розріжте їх навпіл. Знову промийте проточною водою.
Цибулю наріжте півкільцями.
Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній серця та цибулю.
Додайте спецій та перемішайте.
Обсмажуйте страву при високій температурі, доки цибуля не пустить сік.
Накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте страву ще 20 хвилин.
У глибокому посуді змішайте воду зі сметаною, додайте борошна та перемішайте, щоб не було грудочок.
Додайте сметанковий соус до сердець та перемішайте.
Доведіть соус до кипіння та тушкуйте ще 1 хвилину.
Висипте дрібно нарізаний кріп та тушкуйте страву ще 2 хвилини.
Смачні та поживні курячі сердечка в сметані готові. Смачного!
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика
Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...