Дешево та сердито: Чим можна замінити пральний порошок, що закінчився

Іноді виникає потреба, щось випрати, але прального порошку може не виявитися під рукою. Досвідчені господині поділилися, чим можна його замінити, пише pixelinform.com, передають Патріоти України.

Так, найпростіший і найефективніший варіант — це прання з господарським милом, яке потрібно натерти на тертці або подрібнити ножем. Помістіть мильну стружку у відповідну ємність, додайте трохи води, одну столову ложку соди і можна завантажувати саморобний гель у барабан машинки разом із одягом.

Також замість прального порошку можна використовувати гель для миття посуду, який, як запевняють домогосподарки, справляється з жирними та іншими плямами краще за професійні засоби. Але перед тим як лити гель у машину, потрібно протестувати його на матеріалі, про всяк випадок. Додають на одне прання не більше однієї чайної ложки. Інакше у процесі утворюється зайва піна, через що доведеться включати додаткове полоскання.

Для ручного прання господині рекомендують використовувати гірчичний порошок. Для цього потрібно розчинити в одному літрі гарячої води 3 чайні ложки гірчиці та залишити на пару годин настоятися. Потім готовий концентрат додають до ємності з водою і можна приступати до прання.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...