
Мало хто любить чистити духовку від жиру і залишків їжі, що підгоріли. Але зробити це можна навіть без рукавичок, якщо не використати побутову хімію. За допомогою натуральних засобів можна не тільки відмити до блиску скляні дверцята духової шафи, а й усі її внутрішні поверхні, передають Патріоти України.
Допомогти в прибиранні духовки може один простий продукт, який, напевно, знайдеться у вас у кухонній шафі. Харчова сода — відмінна альтернатива хімічному засобу для чищення. Так як вона миттєво розчиняє бруд і жир, це робить соду ідеальним варіантом для використання в духовках, пише Express.
Структура харчової соди працює як м’який абразив, очищуючи тверді відкладення і не залишаючи подряпин. На відміну від "хімії", після соди духовку відразу можна використовувати.
У більшості випадків харчова сода працює як за помахом чарівної палички всього за 15 хвилин. Все, що потрібно для цього лайфхака — півсклянки харчової соди та три столові ложки води. У невеликій мисці змішайте інгредієнти, щоб вийшла паста приблизно консистенції тіста для млинців і дістаньте решітки з духовки. За допомогою гумового шпателя або просто рукою в рукавичці нанесіть пасту на забруднені деталі, будь то метал чи скло. Але не чіпайте нагрівальні елементи. Залишіть засіб на 15-20 хвилин. Після цього зітріть пасту, бруд і жир, які відшарувалися, мокрою кухонною серветкою. Потім протріть внутрішню частину духовки вологим кухонним рушником, використовуючи воду або суміш води й оцту для у розрахунку три до одного.
Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...