Дешевий засіб з господарського магазину, і килим як новий - колір відновлюється, а бруд і плями зникають

За допомогою одного простого засобу з господарського магазину можна ідеально почистити килим, видалити всі плями, а також неприємні запахи., що в'їлися, передають Патріоти України.

Цей засіб — Білизна. Однак вибирати потрібно Білизну, на якій є позначка «прання», значить, що в її складі є луг. Така білизна точно не "з'їсть" колір килима, не додасть жовтизну, а навпаки, ідеально очистить килим і освіжить його колір.

Білизну капніть прямо на пляму. Потім візьміть жорстку щітку, змочіть у воді і почистіть килим. У міру необхідності додавайте трохи білизни на килим у міру чищення.

В кінці просто пройдіться щіткою, змоченою у воді, щоб видалити залишки білизни з килима. Зверніть увагу, що колір не змінився, не вицвів — пішли тільки плями!

Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

середа, 24 квітень 2024, 7:12

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...