Діє безвідмовно! "Хитрість", що врятує кросівки від неприємного запаху

Після того, як у кросівках проходиш протягом дня, то запах зазвичай не дуже хороший. Це проблема, яку можна вирішити. Достатньо застосувати одну хитрість, що перевірена багатьма на досвіді, передають Патріоти України.

Подробиці

Секрет цей всього лиш у звичайному милі. Його треба покласти у кросівки відразу, як прийшли і зняли взуття. Мило часто рекомендують ставити у шафи з одягом, щоб тримався приємний аромат і для відлякування шкідливої молі.

Достатньо буде залишити по шматочку мила на ніч, щоб вранці взути кросівки з приємним ароматом. Парфумовані добавки улюбленого мила нададуть вашим кросівкам той аромат, який подобається.

От у чому секрет! Чому досвідчені господині при приготуванні дерунів використовують оцет

четвер, 16 травень 2024, 16:12

Деруни є дуже простою та смачною стравою, тому господині досить часто її готують. Класичний рецепт дерунів простий, проте сучасні кулінари його часто доповнюють та вдосконалюють. Часто при приготуванні використовується борошно, яке допомагає надати дер...

А ви це знали? Що означає піна при приготуванні грибів

четвер, 16 травень 2024, 15:15

Виявляється, боятися нема чого – це звичайний білок, який вариться з грибів. Збираючи гриби, звісно кожен мисливець сподівається знайти королівський білий гриб – і коли ми його знаходимо, стаємо щасливішими. Коли ми повертаємося додому з кошиком, повни...