Яйця в будь-якому вигляді - невід'ємний продукт на столах українців. Варені, смажені, яйця пашот ідеально "заходять" на сніданок, обід і навіть вечерю, але мало хто знає, що у великій кількості вони можуть нашкодити організму, передають Патріоти України.
З одного боку, продукт вважається шкідливим, оскільки містить в собі багато холестерину. З іншого, він незамінний для людей, які дотримуються дієти і ведуть здоровий спосіб життя.
Головна користь курячих яєць полягає в наявності легкозасвоюваного білка, який при регулярному вживанні сприяє:
Не варто скидати з рахунків і жовток. У жовтку є безліч корисних речовин, які стають безперечними аргументами за його вживання:
Так, улюблена багатьма складова яйця може шкодити. Через холестерин, яким багатий жовток, в 1968 році в деяких країнах навіть рекомендували скоротити споживання холестерину до 300 мг на день і не їсти більше трьох курячих яєць на тиждень.
Якщо говорити про способи вживання продукту, то користь сирих курячих яєць набагато вище смажених або варених. На засвоєння сирої їжі витрачається менше енергії, до того ж "живі" жири і вуглеводи мають вищу харчову цінність на відміну від денатурованих.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...