Дієтична піца з грибами та помідорами без грама борошна - рецепт випічки, якою точно можна об'їдатися

Багато дівчат пильно стежать за своєю фігурою, тому їм доводиться обмежувати себе в деяких смаколиках. У таких випадках на допомогу приходять низькокалорійні, але дуже смачні рецепти, передають Патріоти України.

Пропонуємо приготувати вам дієтичний аналог всіма улюбленої піци. Ви зможете її їсти не переживаючи за свою фігуру. Цим рецептом поділилися в спільноті "ПП рецепти" в Instagram.

Інгредієнти
Для тіста:
- 500 гр курячого філе
- 2 яйця
- спеції на ваш смак
- 5 ст ложок вівсяних висівок або можна вівсяні пластівці (подрібнити в блендері, за рахунок пластівців вона виходить пористою, не щільною)

Для начинки:
- 3 печериці
- 2 помідори
- болгарський перець
- Шпинат
- Сир моцарелла
- Сир легкий
- Натуральний йогурт і томатна паста

Спосіб приготування:
Спочатку вам потрібно подрібнити в блендері куряче філе. Потім додати до нього яйця і висівки, посолити, поперчити і все перемішати. Накрийте деко папером для випічки і викладіть тісто у формі кола і відправити випікатися в розігріту духовку на 20-25 хв при 180 градусах

Дістаємо з духовки корж, змащуємо сумішшю томатної пасти і йогурту. Після нарізаємо моцарелу і накриваємо основу піци. Викладаємо обсмажені гриби, помідори, болгарський перець і посипаємо шпинатом.

Поставте в духовку і хвилин через 10 посипаємо сиром. Відзначимо, що начинку можна вибрати на свій смак. Смачного.

Це справді працює! Що посадити під вишнею, щоб у плодах не було хробаків

четвер, 5 червень 2025, 7:30

Вишні є одними з найпопулярніших фруктів у садах, але, на жаль, вони часто бувають червивими. Найпоширенішим винуватцем є вишнева плодова муха — маленька мушка, личинки якої розвиваються всередині плоду. Замість використання хімічних обприскувань, деда...

Що додати в тісто, щоб пиріжки залишалися м’якими

четвер, 5 червень 2025, 7:14

М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України. Є один кулінарний секрет...