Дієтична піца з грибами та помідорами без грама борошна - рецепт випічки, якою точно можна об'їдатися

Багато дівчат пильно стежать за своєю фігурою, тому їм доводиться обмежувати себе в деяких смаколиках. У таких випадках на допомогу приходять низькокалорійні, але дуже смачні рецепти, передають Патріоти України.

Пропонуємо приготувати вам дієтичний аналог всіма улюбленої піци. Ви зможете її їсти не переживаючи за свою фігуру. Цим рецептом поділилися в спільноті "ПП рецепти" в Instagram.

Інгредієнти
Для тіста:
- 500 гр курячого філе
- 2 яйця
- спеції на ваш смак
- 5 ст ложок вівсяних висівок або можна вівсяні пластівці (подрібнити в блендері, за рахунок пластівців вона виходить пористою, не щільною)

Для начинки:
- 3 печериці
- 2 помідори
- болгарський перець
- Шпинат
- Сир моцарелла
- Сир легкий
- Натуральний йогурт і томатна паста

Спосіб приготування:
Спочатку вам потрібно подрібнити в блендері куряче філе. Потім додати до нього яйця і висівки, посолити, поперчити і все перемішати. Накрийте деко папером для випічки і викладіть тісто у формі кола і відправити випікатися в розігріту духовку на 20-25 хв при 180 градусах

Дістаємо з духовки корж, змащуємо сумішшю томатної пасти і йогурту. Після нарізаємо моцарелу і накриваємо основу піци. Викладаємо обсмажені гриби, помідори, болгарський перець і посипаємо шпинатом.

Поставте в духовку і хвилин через 10 посипаємо сиром. Відзначимо, що начинку можна вибрати на свій смак. Смачного.

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...

ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

четвер, 21 листопад 2024, 16:12

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження п...