Діізнайтеся своє життєве призначення за датою народження! Треба лише кілька хвилин

Що таке нумерологія і з чим її їдять? Звичайно, це вчення займається числами. А точніше - їх впливом на людину та здатністю керувати ним. Це не наука, адже підтвердження і визнання за довгі тисячоліття нумерологія так і не дочекалася, передають Патріоти України.

Але прихильників цієї філософії дуже багато, нумерологія за датою народження не втрачає популярності. Також існує безліч відгалужень і течій: ведичне, піфагорійське і т.д. Все вчення зосереджено навколо 9 цифр. А варіацій і трактувань незліченна безліч.

Згідно нумерології кожна людина має багато життів, і кожне попереднє залишає відбиток на подальше. Будь-які нечесні вчинки, скарги, борги доведеться відпрацьовувати і спокутувати.

Зараз слово "призначення" ототожнюють з професією, з улюбленою справою або роботою. Нумерологія призначення не про це. Вона про мету появи на світі, про місію та сенс існування. Тільки дотримуючись свого шляху можна відчувати задоволення від життя і всього того, що відбувається.

Зрозуміти своє призначення за датою народження набагато складніше, ніж визначитися з професією. І тлумачити його можна абсолютно по-різному, це не точна наука. Не дарма кажуть, що на кожного філософа доводиться по окремій точці зору. Тому чіткої відповіді від нумерології чекати не варто, але визначити напрямок вона допомагає. Відкрити в собі приховані таланти, визначитися з місією можна використовуючи нумерологію дати народження.

Як порахувати

Щоб визначити свою цифру, необхідно всі дати звести до простого числа. Наприклад, якщо день народження 15 числа, то 1 + 5 = 6, отже, цю дату буде відповідати цифра 6. Якщо 28, то сумою буде 10, а значить, цифра 1. Також слід вчинити з місяцем і роком народження, спростивши їх до однієї цифри. І потім всі три цифри знову спростити до однієї. Якщо раптом після спрощення вийшла сума 11 або 22, то далі їх спрощувати не потрібно. Тоді 11 або 22 і буде тим самим числом призначення, їх ще називають "майстер-числа".

Наприклад, якщо людина народилася 15.06.1994 року.

1 + 5 = 6

0 + 6 = 6

1 + 9 + 9 + 4 = 22; 2 + 2 = 4

6 + 6 + 4 = 14

1 + 4 = 5

Число життєвого призначення ー 5.

Після визначення цифри залишається лише дізнатися її значення згідно нумерології за датою народження. Важливо пам'ятати, що кожна людина вміщує в собі якості всіх цифр, і тільки від нього залежить, які з них він збирається більше розвивати в собі. Щоб дізнатися про себе більше не обов'язково шукати цікаві теми в старовинних талмудах, досить скористатися інформацією про нумерологію онлайн.

Число призначення за датою народження

1 ー Лідер

Ця цифра відповідає людям з яскраво окресленою індивідуальністю, командирам по натурі, діючим згідно з особистими ідеям. Власники числа призначення 1 зосереджені, мають організаторські здібності, хороші керівники, які мають волю і силу духу. Також вони мають творчу жилку, відмінне почуття гумору та здатні нестандартно мислити. Розум, широта кругозору, нестандартний підхід до завдань допомагають цим людям досягати вершин і ніколи не нудьгувати. Проте, є деякі підводні камені, на які потрібно звертати увагу. Наприклад, до вибору друзів потрібно ставитися максимально обережно, адже зайва чутливість до оточення і до думки з боку може нашкодити. Також з такими якостями, як егоїзм, самозамилування і самовпевненість важливо боротися, бо безконтрольне процвітання цієї сторони характеру зменшує шанси на гармонійне життя в соціумі. Представники цієї цифри призначення часто надмірно печуться про власну вигоду і грають роль всезнайок. Над цим треба працювати в якості плати за розум, залізну хватку, творчий потенціал і природну харизму.

Власники одиниці як числа призначення мають можливість реалізовувати себе в високо інтелектуальних сферах. Їх чекає успіх в якості засновників і керівників великих проектів, управлінні державою, приватному бізнесі та багатьох творчих професіях.

2 ー Порадник

Люди з числом призначення 2 знають толк в компромісах, вміють мирно вирішити будь-який спір і вийти сухими з води. Їх здатність давати оцінку ситуації, примиряти, шукати виходи і можливості захоплює та робить їх кращими миротворцями, адвокатами, посередниками. Є небезпека почати догоджати всім і тим самим занапастити свій авторитет, тому рекомендується ретельно оцінювати людей і не переступати межу жалісливості.

3 ー Щасливчик

Самі життєлюбні та оптимістичні натури, що володіють легкою вдачею, дотепністю та природньою привабливістю. Це творчі люди, емоційні, які вміють дар красномовства. Представникам трійки легко заводити знайомства і просуватися по кар'єрних сходах. Підійдуть сфери, пов'язані з мистецтвом, і забезпечений успіх всюди, де важливі почуття і уяву. Рекомендується обмежувати критичне сприйняття інших так само, як і не сприймати надто близько до серця критику на свою адресу. Для роботи підійдуть червоні, бурштинові кольори.

4 ー Практик

Представники даної цифри призначення максимально практичні, не здатні ризикувати й гранично серйозні. Вони впевнені в собі та практичні; знають, що і навіщо роблять, хто їм подобається, а хто ні. Дружелюбність і товариськість допомагають знайти багато друзів, а відповідальність і педантичність дають можливість вибірково до них ставитися. Стресові ситуації не лякають людей цього типу, а навпаки загартовують і дають можливість діяти нестандартно і ефективно. Цифра 4 допомагає стати успішним у багатьох галузях: організаційної діяльності, в будівельній, освітній чи науковій сфері. Підійде будь-яка робота, що має на увазі під собою стабільність і твердий грунт.

5 ー Авантюрист

Одна з найбільш волелюбних цифр. Характеризує різнобічних людей, що володіють невичерпним інтересом до життя і активною позицією. Таких часто звинувачують у вітряному ставленні до справ через прагнення змін та зміни настрою. Сміливості таким людям не позичати, і це допомагає займатися бізнесом і будь-якою іншою діяльністю. Є і зворотна сторона медалі, наприклад, занадто цинічний погляд на те, що відбувається. Але і альтруїзму представники даного числа призначення не позбавлені. Добре підходить робота з людьми, наприклад, сфера реклами, журналістики, торгівлі. Рекомендується надягати різні відтінки червоного під час роботи.

6 ー Наставник

Таких людей часто називають гуманістами за їх великодушність, справедливість і чуйність. З них виходять відмінні педагоги й няні. В юності схильні до розчарувань, прагнення опікувати інших не завжди зустрічається привітно. Але в зрілому віці турбота і мудрість викликає захоплення, і якості наставника будуть оцінені гідно. Люди з цифрою призначення 6 ー відмінні сім'янини, професіонали в роботі та чуйні, добрі натури.

7 ー Дослідник

Ці люди шукають істину в усьому, для них важливо докопатися до самих глибинних таємниць, дізнатися всі секрети та відповіді на питання. Розуміння, що найскладніші речі насправді ー найпростіші приходить лише з віком. А до цього часу не уникнути розчарувань, зокрема на особистому фронті. У професійному плані допитливість розуму будуть перевагою, аналітичні здібності дозволять досягти успіху в бізнесі, науці, історії, медицині. Під час роботи радять носити пурпурні та цегляні відтінки.

8 ー Підприємець

З раннього дитинства представники цієї цифри призначення прагнуть до самостійності та незалежності. Вони люблять одноосібно приймати рішення і нести за них відповідальність, а допомогу не приймають, тому що не хочуть втрачати можливість управляти всім поодинці. Також і в сімейних відносинах рівних прав з такими людьми домогтися вкрай складно, вони завжди будуть прагнути до контролю над усіма процесами. Всі види роботи, що вимагають серйозної організації, легко підвладні вісімкам. Ці люди вміють вирішувати найважчі проблеми і надихати своїм прикладом інших. Для роботи підійдуть молочні та світло-жовті кольори одягу.

9 ー Мандрівник

Природна доброта, співчуття і піднесена свідомість характеризують представників цього типу. Вони часто стають представниками духовенства або мистецтва. Ідеалісти та романтики, здатні з чого завгодно зробити красу. На жаль, боязкість і слабкість характеру також слідом по п'ятах мандрівників. Важливо довіряти своєму внутрішньому чуттю і бути трохи впевненіше в собі, тоді в будь-якому починанні обов'язково чекає успіх. Під час роботи рекомендується носити одяг пастельних відтінків.

11 ー Месія

Дана цифра є посиленою версією двійки. Такі люди мають величезний запас енергії та натхнення. Потенціал їх зазвичай набагато більше, ніж здається на перший погляд. Але разом з подарунком у вигляді невичерпної інтуїції та енергії, доля дає труднощі: емоційну нестійкість, зайву самокритичність. Завищені до себе очікування часто обертаються розчаруванням, а невпевненість може перерости в депресивний стан. Людям з числом призначення 11 необхідно дбайливо ставитися до своєї нервової системи, сприйнятливої та чутливої. Проте, щойно людина знаходить своє місце в житті, емоційні гойдалки вщухають, а страждання й метання припиняються.

22 ー Великий Архітектор

Наймогутніше число призначення. Народжені під цією цифрою або стають великими, або ж тонуть у вирі невігластва. В характері цих людей з'єднані найпротилежніші якості, та якими з них користуватися ー тільки їх вибір. Вони вміють підсумуйте три елементи, завдяки яким можна реалізувати що завгодно: люди, ідеї та ресурси. Вірні партнери, добрі порадники, креативні діячі, іноді намагаються маніпулювати оточуючими й не можуть впоратися з величезними амбіціями. Тим не менш, вони роблять воістину грандіозні речі.

Нумерологія за датою народження дає можливість глибинних знань самого себе, бажань власної душі. Трактувати можна як завгодно, головне ー відчувати себе цільною людиною, для якого притаманна кожна з ролей в тій чи іншій мірі.

Хтось ходить до психолога, хтось проходить всілякі тести в інтернеті, щоб пізнати себе, а комусь все це чуже: він просто визначає вектор розвитку та витрачає сили тільки на рух вперед. У будь-якому випадку дізнатися про своє число долі згідно нумерології дати народження дуже цікаво і розширює межі інтелекту.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...