
Телеведучий Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1» запропонував рецепт «лінивого» штруделя, передають
Патріоти України.
Замість тонкого тіста для приготування штруделя Сенічкін запропонував брати звичайний лаваш.
Солодкій штрудель з яблукамиПопередньо замочити розинки у теплій воді та залишити приблизно на пів години.
Яблука нарізати невеликими кубиками й разом із корицею та родзинками підсмажити на вершковому маслі на сковороді.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку, посипати цукром та загорнути у формі рулету.
Солоний штрудель зі шпинатомНа блендері перебити сир зі шпинатом.
Додати до начинки спеції, сіль, перець до смаку.
Вибити яйце в начинку та перемішати.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку та загорнути у формі рулету.
Обидві рулети можна змастити зверху яйцем, тоді штрудель буде апетитнішим. Після цього відправити у духовку на 20−30 хвилин й випікати при температурі 200℃.
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...