Телеведучий Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1» запропонував рецепт «лінивого» штруделя, передають
Патріоти України.
Замість тонкого тіста для приготування штруделя Сенічкін запропонував брати звичайний лаваш.
Солодкій штрудель з яблукамиПопередньо замочити розинки у теплій воді та залишити приблизно на пів години.
Яблука нарізати невеликими кубиками й разом із корицею та родзинками підсмажити на вершковому маслі на сковороді.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку, посипати цукром та загорнути у формі рулету.
Солоний штрудель зі шпинатомНа блендері перебити сир зі шпинатом.
Додати до начинки спеції, сіль, перець до смаку.
Вибити яйце в начинку та перемішати.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку та загорнути у формі рулету.
Обидві рулети можна змастити зверху яйцем, тоді штрудель буде апетитнішим. Після цього відправити у духовку на 20−30 хвилин й випікати при температурі 200℃.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...