Дітям точно сподобається! Замість тонкого тіста треба брати лаваш: Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного "лінивого" штруделя

Телеведучий Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1» запропонував рецепт «лінивого» штруделя, передають Патріоти України.

Замість тонкого тіста для приготування штруделя Сенічкін запропонував брати звичайний лаваш.

Солодкій штрудель з яблуками
Попередньо замочити розинки у теплій воді та залишити приблизно на пів години.
Яблука нарізати невеликими кубиками й разом із корицею та родзинками підсмажити на вершковому маслі на сковороді.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку, посипати цукром та загорнути у формі рулету.
Солоний штрудель зі шпинатом
На блендері перебити сир зі шпинатом.
Додати до начинки спеції, сіль, перець до смаку.
Вибити яйце в начинку та перемішати.
Змастити лаваш розтопленим вершковим маслом.
Викласти на лаваш начинку та загорнути у формі рулету.
Обидві рулети можна змастити зверху яйцем, тоді штрудель буде апетитнішим. Після цього відправити у духовку на 20−30 хвилин й випікати при температурі 200℃.

Це може здивувати! Ось що потрібно з'їсти о 13:00, щоб позбутися втоми до кінця дня

середа, 14 травень 2025, 12:05

Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...

Це варто знати всім! Лікар розповів про приховану загрозу багаторазових пляшок для води

середа, 14 травень 2025, 10:48

Багаторазові пляшки для води, які не очищують регулярно, можуть містити значно більше бактерій, ніж туалетне сидіння. Про це у своєму TikTok-блозі розповів американський анестезіолог Міро Фігура, передають Патріоти України. За словами доктора, незалеж...