Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України.

Подробиці

Змішайте виделкою 80 г м’якого вершкового масла та 50 г цукрової пудри. Потім додайте дрібку солі і збийте міксером 3-5 хвилин, щоб маса вийшла пишна.

Після цього додайте 1 жовток курячого яйця і перемішайте ретельно.

Сухі інгредієнти (100 г борошна, 30 г какао, 10 г розпушувача) просійте у тісто через сито і добре вимішайте вже руками, зібравши в один круглий колобок.

Загорніть у харчову плівку і відправте на 20-30 хвилин у холодильник.

Охолоджене тісто добре качається. Розділіть на дві частини, кожну розкачайте, круглою формочкою або склянкою виріжте по 15 кружечків. Всього вийде 30 штук половинок.

Випікайте на пергаменті при температурі 170-180 градусів до 10 хвилин.

Доки печиво буде стигнути, приготуйте крем.

80 г вершкового масла, 10 г ванільного цукру та 80 г пудри збити міксером протягом 1 хвилини. Крем добре тримає форму, тому змастити половинки печива і зліпити буде легко.

У вас вийде 15 штук печива “Орео”.

Не робіть так! 7 кулінарних помилок, які здійснюються поспіхом

п’ятниця, 24 травень 2024, 18:08

Від помилок ніхто не застрахований, і господині на кухні також. Тут немає нічого страшного чи дивного В цій статті зібрані головні помилки, яких легко можна уникнути, пам’ятаючи про них. 1.Всі овочі та фрукти зберігають у холодильнику. Багато хто роби...

Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

п’ятниця, 24 травень 2024, 17:07

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо. . Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили м...