Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України.

Подробиці

Змішайте виделкою 80 г м’якого вершкового масла та 50 г цукрової пудри. Потім додайте дрібку солі і збийте міксером 3-5 хвилин, щоб маса вийшла пишна.

Після цього додайте 1 жовток курячого яйця і перемішайте ретельно.

Сухі інгредієнти (100 г борошна, 30 г какао, 10 г розпушувача) просійте у тісто через сито і добре вимішайте вже руками, зібравши в один круглий колобок.

Загорніть у харчову плівку і відправте на 20-30 хвилин у холодильник.

Охолоджене тісто добре качається. Розділіть на дві частини, кожну розкачайте, круглою формочкою або склянкою виріжте по 15 кружечків. Всього вийде 30 штук половинок.

Випікайте на пергаменті при температурі 170-180 градусів до 10 хвилин.

Доки печиво буде стигнути, приготуйте крем.

80 г вершкового масла, 10 г ванільного цукру та 80 г пудри збити міксером протягом 1 хвилини. Крем добре тримає форму, тому змастити половинки печива і зліпити буде легко.

У вас вийде 15 штук печива “Орео”.

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...

Швидкий салат з картоплі та грибів для несподіваних гостей

середа, 1 травень 2024, 17:05

Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...