Діти будуть у захваті! Як приготувати смачну шоколадну ковбаску

Якщо хочеться зустрітися з друзями, які люблять ласувати солоденьким, то замість торта, печива чи цукерок можна приготувати такий смаколик, як шоколадну ковбаску. У ньому успішно поєднуються всі смаки шоколаду, печива, крему, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку приготування потрібно подрібнити 600 г печива та 500 г ядер горіхів. Горіхи можна брати будь-які: волоські, арахіс, ліщину. Навіть можна взяти підсмажені горішки з кісточок абрикос.

Потім збиваємо міксером 400 г вершкового масла та 1 склянку цукру, 1 ч. л. кави, 2 ст.л. какао, 2 яйця і 1 пакетик ванільки. Отриману суміш ставимо на малий вогонь і, постійно помішуючи, варимо 10-15 хвилин до стану киселю. На цьому етапі приготування головне, щоб не пригоріло.

У гарячу масу всипаємо терте печиво з подрібненими горіхами, перемішуємо. Коли все охолоне, формуємо ковбаски, завертаємо їх в харчову плівку або фольгу і ставимо в холодильник.

Через 2-3 години нарізаємо ковбаску і запрошуємо друзів на чай. З таким частуванням розмова буде приємною і невимушеною!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...