Діти будуть у захваті! Як приготувати смачну шоколадну ковбаску

Якщо хочеться зустрітися з друзями, які люблять ласувати солоденьким, то замість торта, печива чи цукерок можна приготувати такий смаколик, як шоколадну ковбаску. У ньому успішно поєднуються всі смаки шоколаду, печива, крему, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку приготування потрібно подрібнити 600 г печива та 500 г ядер горіхів. Горіхи можна брати будь-які: волоські, арахіс, ліщину. Навіть можна взяти підсмажені горішки з кісточок абрикос.

Потім збиваємо міксером 400 г вершкового масла та 1 склянку цукру, 1 ч. л. кави, 2 ст.л. какао, 2 яйця і 1 пакетик ванільки. Отриману суміш ставимо на малий вогонь і, постійно помішуючи, варимо 10-15 хвилин до стану киселю. На цьому етапі приготування головне, щоб не пригоріло.

У гарячу масу всипаємо терте печиво з подрібненими горіхами, перемішуємо. Коли все охолоне, формуємо ковбаски, завертаємо їх в харчову плівку або фольгу і ставимо в холодильник.

Через 2-3 години нарізаємо ковбаску і запрошуємо друзів на чай. З таким частуванням розмова буде приємною і невимушеною!

Дуже смачно! Ця запіканка з картоплі стане вашою улюбленою вечерею

четвер, 16 травень 2024, 18:07

Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...

А ви це знали? Навіщо кидати в бульйон кубик льоду

четвер, 16 травень 2024, 17:07

Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...