Приготуйте домашній зефір з ягодами. Легка кислинка вишні, гарний колір та відмінний смак — чудовий десерт. Читайте рецепт приготування далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні такі компоненти:
Агар-агар замочіть в холодній воді. Вишні мають бути без кісточок. Додайте в ягоди 1 ст.л. цукру, взяту з загальної кількості, перемішайте та поставте на плиту. Після закипання варіть ще протягом 5 хвилин. Вони мають пустити сік та стати м’якими. Тепер їх можна перебити блендером в пюре.
Враховуючи структуру зі шкірками, варто пюре перетерти через сито. З отриманої маси візьміть 125 г. Тепер до неї додайте 125 г цукру. Перемішайте та доведіть до кипіння, щоб він розчинився. Фруктову масу потрібно повністю охолодити.
Пюре перелийте в комбайн для збивання. Введіть в масу 0,5 білка. При збиванні маса має стати злегка з білим відтінком. Після цього додаєте залишок білка та на великій швидкості продовжуєте збивати.
Тим часом агар-агар поставте на плиту. Доведіть до кипіння та всипте залишок цукру. Він має розчинитися. Далі продовжуйте варити поки рідина не буде тягнутися за ложкою. Зверніть увагу, що агар-агар може пінитися, тому будьте обережні.
Фруктово-білкову масу продовжуйте збивати та поступово вводьте агар-агар. Все разом має загустіти. Перекладіть масу швидко в кондитерський мішок та відсаджуйте зефір. Чекати не можна, бо маса швидко схоплюється. Відсаджений зефір лишіть на 15-24 години. Потім присипте цукровою пудрою. Смачного!
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...