Сирний пиріг - дуже апетитна страва і всім він подобається. Сама випічка готується так просто, що говорити про неї смішно. Досить просто змішати всі інгредієнти і розігріти духовку. Випічка дуже ніжна, з приємною щільною скоринкою, м’яка і повітряна всередині, передають Патріоти України.
Продукти повинні бути кімнатної температури.
Вершкове масло слід злегка розтопити, його потрібно збивати протягом 5 хвилин, змішати з сіллю, ваніліном, цукром і помішувати ще 2 хвилини.
Яйця додають по одному, потім, не перестаючи збивати, додають сир (краще взяти однорідний), а потім частинами просіюють борошно і замішують тісто.
В результаті тісто має бути в міру щільним (але не дуже!).
Тепер залишилося тільки помістити його в силіконові формочки і поставити запікатися в розігріту до 180 градусів за Цельсієм духовку.
Кекси будуть готові через 25-30 хвилин.
Смачного!
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...